Добър ден,надявам се да не съм прекалено досаден в този форум отново,но искам да попитам спазарих едно бмв 118д ...122к.с. дизелче,на около 200 хиляди дошло таман в българия от швейцария.Та ще го купувам ,но ме интересува какво да гледам ,че това е поредният непонятен за мене автомобил още повече ,че карам от 10-ет години само на бензин и ми е една пълна мъгла.Много ли са му килиметрите за тази осем годишна кола,трябва ли да се притеснявам за веригата??Трябва ли да я сменя ,разхода на автмобили да ли е така както е даден по технически характеристики http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=9802
Толкова ли е зле електрониката както съм чувал от тук от там,защото напънат който ще му се случи след като го взема ще е му е като за първи път,все пак ще го карам доста повече градско
Мерси предварително !!!
BMW 118 d
- Rat Fink
- Автомобил:
- Двигател: 1 8t AUM 2 3DISI
Re: BMW 118 d
След 2007 N47 имат голям проблем с веригите и се късат и даваш едни 2-3000 доларес
Вероятно не е сменяна на това ако е на реалните километри, които пак може да са врътнати примерно, може и да са истински. Провери си колко ще ти струва смяна на веригата, щото вече и е време.

-
- Автомобил: VW Golf 5
- Двигател: 1.9 TDI 2007
Re: BMW 118 d
Дизеловите единици не бяха ли направили рекорд по най - неотговарящи показатели разход на книга/реален разход
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”