Хай чиститу..

Здравейте колеги и колежки. До тук се стигна по много лесен начин който не пожелавам на никого..
Онзи ден колата премъца.. неще да пали.. първото нещо което се досетих е утечка. Замерих аз как си пише по библията, цт.. не няма нищо.. по 1 време рече та запали. Кара вара 30 минути гаси се колата, въртиме да пали.. цт.. ток да те убие, бензин да те удави.. върти на зла гад, палене няма.. викам дай на скорост да пробвам, бутнах я.. с чукането хоп и запали. Аз гледах така..

Почвам да се чешам по главата и викам тука има нещо гнило.. върнах контакта, дадох пак.. помпата врътна, та помпа не е.. после се чатнах да размърдам ключа при въртене. Мърдане друсане и хоп тва запали.. хаааааа

Честитка.. отидох в магазина, нов клеморед и се почна играта.. 1вата спънка.. няма избиване на това чудо.. скоба имах някаква и не става и не става 3 часа мъчене, псуване.. и накрая като подбарах един ключ 27, сложих го на ръба на (нещото което е на шлици) и бой с чука.. 2рия удар хоп излезе, да ама не .. излезе кое не трябва.. пръта ми е на 2 части и излезе горната + пластината и..

Продължавам аз .. сменявам клеморед и почвам да сглабям.. сложих всичко освен тази пластина.. и се появи луфт по около половин сантиметър на страна, точно от тази пластина, ай разглабяне пак.. да, ама няма слагане.. кожуха на пръта пречи.. и се почна

Стъмни се .. сглобих го пак и утре пак ще се влиза в джаза..
И те така те.