дравейте колеги понеже ме гложди нещо и реших да питам дали ще стане. Понеже колата ми има мулти волан и дисплей за информация от радиото махнах оригиналното и сложих друго. Причината за махане е че нямам ченджър а сегашния плеър ми е от старата кола. Има ли как да направя бутоните да сработят със сегашното и да искарам инфото от диспшея на този които е на таблото. Правил съм схеми с ардуино със свързан дисплея но само каквото му задам от компа. Има ли как да накарам нещо да чете инфото от дисплея на плеара и да го искарам на другият дисплей. Знам че най лесния вариант е да си купя ченджър и всичко да сработи но не ми се правят дискове а и пригиналния касеъофон няма сила.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Направа на информационен модел
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- baitanas
- Автомобил: VW Passat Alltrack
- Двигател: CCZB 2012
Re: Направа на информационен модел
Може да си купиш дигитален СД чейнджър и да си го свържеш към оригиналното радио на колата и тогава няма да има нужда да записваш дискове. Това устройство чете и мп3 файлове от флапка ,SD карта или директно от телефона ти.
- plamski3
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL
Ако намериш как става - опиши го. И на мен ми е интересно.
Информацията, която аз имам е, че на 3 пина от таблото се подава информацията. Но не знам каква информация и от къде идва.
Преди време правих проверки и май оригиналните плеъри имат 3-та допълнителна букса, към която се свързва ремуут контрола и информацията за дисплея.
Информацията, която аз имам е, че на 3 пина от таблото се подава информацията. Но не знам каква информация и от къде идва.
Преди време правих проверки и май оригиналните плеъри имат 3-та допълнителна букса, към която се свързва ремуут контрола и информацията за дисплея.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да с допълнителна букса е самия модул Но за жалост няма как да стане понеже данните за предаване са различни и няма как да се разкодират така да се каже от плеъра който не е оригиналния. Данните трябва да са CAN