connor cane написа:Тоест купил си прогорелия + още един голф за части и си решил да не ги използваш, а да ги разпродаваш за части и да си правиш твоя?
Точно така направих

Като гледах с фенерчето кафявия отдолу, ми се стори, че е перфектен. И си навих на пръста, че ще го правя. После като го видях на светло се оказа, че не е толкова добър, но все пак много запазен и си струва да се възстанови. На следващия ден случайно ми излезе още един голф на скромна цена и го взех и него.
Гледката под мокета не беше толкова страшна, но беше достатъчна да наклони везните в обратната посока и така се стигна дотук.
stefan4o написа: а времето
Вярно е това за времето, ама май се вкарах в този филм щото много бързах с покупката, точно защото ми се свидеше времето да обикалям и да търся по-читава кола. Май затова е и приказката - Бързай бавно

Сметката дето я направи Наркол е доста точна, но ако си сложа и пропуснатите надници докато се занимавам с глупости........
Така или иначе продължавам да си търся голф, ама искам да е хубав, евтин и да няма нужда да отсъствам от работа заради него. Като си оправя стария голф вече няма да ми е спешно и може да си го търся с години.