Колебание за централно заключване

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
ionko
Автомобил:
Двигател:

Колебание за централно заключване

Мнениеот ionko » Нед 12 ное 2006 20:23

Колеги кое централно е по-хубаво чисто ново китайско с моторчета ли са незнам точно или оригинално за vw и audi което е с едно моторче и заключва с вакуум мисля че се сетихте за кое става въпрос,оригиналното е втора ръка.Казаха ми че оригиналното искало някакви настроики които се правили трудно вярно ли е?

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: Колебание за централно заключване

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 12 ное 2006 20:44

ionko написа:Колеги кое централно е по-хубаво чисто ново китайско с моторчета ли са незнам точно или оригинално за vw и audi което е с едно моторче и заключва с вакуум мисля че се сетихте за кое става въпрос,оригиналното е втора ръка.Казаха ми че оригиналното искало някакви настроики които се правили трудно вярно ли е?

Бате коя стока е по добра в ТБ Илиянци или м-ните по Витошка и околните :wink:

Аре сетисе ако н есе сетиш па ше ти пиша mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Пон 13 ное 2006 0:29

Естествено че вакумното,аз съм монтирал китайски машинки на други автомобили и има такива по на 7-8 години без проблем а има такива които се връщаха след седмица,моя опел е осма година с такива машинки като се има предвид че при всяко палене и гасене отключват и заключват ,въпрос на лична преценка ,на вакумните на vw ме дразни че като отключа трябва да изчакам 1-2 сек. и тогава да отворя вратата а на китайските 0.5 сек. въпреки това аз съм за вакумните и още че на някои модели vw механиката им е тежка и китайските немогат да ги движат !!

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Re: Колебание за централно заключване

Мнениеот Muncho » Пон 13 ное 2006 10:25

MITKO_DVD написа:
ionko написа:Колеги кое централно е по-хубаво чисто ново китайско с моторчета ли са незнам точно или оригинално за vw и audi което е с едно моторче и заключва с вакуум мисля че се сетихте за кое става въпрос,оригиналното е втора ръка.Казаха ми че оригиналното искало някакви настроики които се правили трудно вярно ли е?

Бате коя стока е по добра в ТБ Илиянци или м-ните по Витошка и околните :wink:

Аре сетисе ако н есе сетиш па ше ти пиша mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Не че нещо.. но сравнението ти е леко неуместно :).. масово по витошка зареждат от същото място от където и илиенци :wink: .

А за машинките както правилно отбеляза Ред_Джета доста по шитаво е да прокарваш разни маркучи.. пък и наистина ако някъде не херметизира добре помпичката не спира да върти.. което може да доведе до кофти последици за нея.
Ел. машинките доста по-лесно се монтират а инсталацията им се слага за има няма час ( с все бирата :) )

ionko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ionko » Пет 17 ное 2006 14:09

ОК обедихте ме да си купя китайски машинки,някой монтирал ли е на голф 3 от тези китайски и има ли някакви трудности,примерно на моите задни врати малко трудно се дърпа това палче ли как се казва, тази машинка нями ли да се натоварва?

lolo_popo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lolo_popo » Пет 17 ное 2006 16:54

аз си сложих машинки на четирите врати - китайски - вързах ги към алармата и си работят без проблем - само предните две ми клопат от време на време там където съм ги свързал с лоста на вратата- много е не удобно мястото - но ако намеря време го оправя

lolo_popo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lolo_popo » Пет 17 ное 2006 16:56

съвсем леко трябва да изкривиш дългата пръчка в посока на вратата - това е за задните врати- иначе опира в уплътнението и трудно се заключва после вратата

bafmaamy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bafmaamy » Пет 02 фев 2007 1:54

А за какви пари става цялата работа + монтажа? Знаете ли?

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Пет 02 фев 2007 20:36

7-12 лв. за машинка в зависимост дали е дву-или четири проводна !!без монтажа и кабелите.Цената с монтажа 25 лв. на врата .....и виж датата на поста

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пет 02 фев 2007 21:13

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:37, променено общо 1 път.

bafmaamy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bafmaamy » Съб 03 фев 2007 13:28

10x

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Съб 03 фев 2007 14:18

Колеги кажете от каква точно френска сфир.а пасват машинките за централно на Голф 2-ка ,нямат ли разлика в захважането ?

Потребителски аватар
bulaki
Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bulaki » Съб 03 фев 2007 16:20

20 левчета са на илиеници/пълен комплект- машинките със захранването/,а в Пловдив на руския пазар съм ги гледал същите за по 16лв/ако се спазариш може и да падне/,това ако имаш път към Пловдив,а иначе отиваш да ТБ Илиенци и си ги взимаш от там за 20.
Успех :lol:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Съб 03 фев 2007 17:52

Колега току що се връщам от паркинга (сменях машинка)и ти препоръчвам ел. машинки от опел (Вектра или Астра). Те са със метален редуктор , за отпред си вземи от десни врати те са със 5 кабела (черен със жълто и черен със червено са за моторчето;кафяв общ кафяв със бяло заключва , кафяв със червено отключва) на задните са със 2 за моторчето. Умишлено ти казвам от десни врати те стават и за отляво, но левите са със един к-л повече син със бяло той е за двойната степен (която не ти трябва) и + това двойната степен работи само със оригинален опелски модул.Търси машинки от Вектра А достатъчно надеждни са (за разлика от тайванските). Успех!!! :D :drive
П.С. Тази която аз махнах беше ТАЙВАНСКИ БОКЛУК и изкара само 1месец просто тогава не можах да намеря Вектрова

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”