Би ли ми казал, как се казва улицата от която излиза този, който си посочил със стрелка?

betaserk написа:2.2. Нестандартно кръстовище
–
когато пътят с
предимство променя посоката си в кръстовището.
В този случай под знаците от група ”Б” има
допълнителна табела, която показва накъде променя
посоката си пътя с предимство.
На такова кръстовище тези, които са на пътя с
предимство преминават преди тези, които са на пътя
без предимство.
Тези, които са на един и същи път помежду си спазват
правилото на дясностоящия
Няма значение, че има знаци, пак си играе правилото за дясностоящия. В случая просто няма знак указваш посоката на пътя с предимство, но нас това не ни бърка, след като имаме б1 или б2 пускаме тези с предимство, правилото за дясностоящия си действа с пълна сила! Още на курсовете ни го казваха това за дясностоящия и не карахме в къра, а в града по кръстовищата със знаци по тях.Някой май не е внимавал докато е давал прасето
Познавам един автоинструктор, ще отида да го попитам утре, при него взех книжка и жена ми също. Ако и той не знае ще отида и ще закова друг знак на това място
betaserk написа: Тази улица е към центъра, бул. "България".
L_ZAREV написа:Аз продължавам да твърдя, че при отсъствие на Т13 указваш кой е пътя с предимство, при така зададената ситуация нито едно от МПС-та няма предимство. За всяко едно от тях възниква задължение да даде предимство на другото (дали задължително трябва да спре или не в случая няма значени) - получава се патова ситуация. .
virus_2005 написа:betaserk написа: Тази улица е към центъра, бул. "България".
След като знака даващ предимство се намира на бул. България и под него няма допълнителен знак Т13, логично пътя с предимство е продължението на бул. България, а не това което си дал като продължение за път с предимство на снимката.
Водния дух1 написа:Ей на тая рисунка отгоре -на пътя,дето е моториста слагаме един СТОП и ситуациятя става почти същата...
satansho написа:Всеки който обяснява , че нямало значение знаците ами предимство имал десностоящия ВЕДНАГА да си върне книжката. Гарантирано ще получи награда и благодарност от всички останали които ще си отдъхнат на пътя !
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта