Пазете се от патрулки без фарове-вечер!
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
j
За пияни да ... аз съм виждал докато си зареждам на бензиностанцията две куки си взимат в една торбичка няколко бирички ....... явно да имат какво да правят докато им свърши смяната ... А навсичко отгоре и на състезатели се правят. Един приятел ми каза че е видял как 2 патрулки се дърпат от светофар до светофар .... е с какви очи после ще дойде при мен да ми каже ... караш с превишена скорост, като те самите уж трябва да ни дават пример... те трябва да са най-изрядни...... но явно не трябва да взимаме пример от Българската полиция 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не става въпрос тръгнали за цигари. Който не вярва може да опита.
Вечерта по кварталите в 2 часа няма цигари.
Правят си експерименти дали ще излезе кола от някоя пряка да ги нацепи челно или не. Другото което беше преди, имаше едни се правеха на хитри и караха с един фар. Големи хитреци да .... не се познава че е патрулка или кола, ако не знае човек може да си помислиш че е мотор и директно в тях.
И не може да са забравили щото минаваха по-най тъмните улици така. Смотаняци колкото щеш. Ама от тия по-големи няма.
Вече слагам охранителна камера и ще им правим Бай Брадър.

Вечерта по кварталите в 2 часа няма цигари.

И не може да са забравили щото минаваха по-най тъмните улици така. Смотаняци колкото щеш. Ама от тия по-големи няма.

Вече слагам охранителна камера и ще им правим Бай Брадър.

Последна промяна от black` на Нед 04 фев 2007 2:27, променено общо 3 пъти.
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма да коментирам конкретната ситоация с колегата. Защото не съм бил там не съм видял.
Но според си вършат работата хората. В 2ч сутринта и по принцип по малките часаве си патролират из кварталите. Мене така са ме спирали за проверка вечер като съм се прибирал късно. Е тъй от нищото се подават ни фарове ни лампи. Не му и трябват. Или искате да пусне сички лампи и да надуе сирената и тъй да обикаля кварталните улички кат гламав да плаши крадците като плашило гарги.
Преди няколко дена пък със колегата dimitkoto правихме колата му към 23-00ч да монтираме туко що събраната инсталация за фаровете с релета. Първо мина една сотаджиска кола завъртясе спря огледани и замина. Следмалко доидаха 2ма пешаци явно онез им се обадили да ни проверят кви сме що сме.
И аз много се радвам че го правят! Щото и мойта кола седи паркирана на същата улица!
Не смятам че всички за супер изрядни, но това не значи че всички за черни.
Но според си вършат работата хората. В 2ч сутринта и по принцип по малките часаве си патролират из кварталите. Мене така са ме спирали за проверка вечер като съм се прибирал късно. Е тъй от нищото се подават ни фарове ни лампи. Не му и трябват. Или искате да пусне сички лампи и да надуе сирената и тъй да обикаля кварталните улички кат гламав да плаши крадците като плашило гарги.
Преди няколко дена пък със колегата dimitkoto правихме колата му към 23-00ч да монтираме туко що събраната инсталация за фаровете с релета. Първо мина една сотаджиска кола завъртясе спря огледани и замина. Следмалко доидаха 2ма пешаци явно онез им се обадили да ни проверят кви сме що сме.
И аз много се радвам че го правят! Щото и мойта кола седи паркирана на същата улица!
Не смятам че всички за супер изрядни, но това не значи че всички за черни.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дали ще им спра?
Не става въпрос за сирени и буркани. Поне едни фарове да пуснат докато карат ...
А такива излизащи от нищото вечер и махайки с ръка директно си ги подминавам ...
Ако искат да пуснат сирени и буркан, тогава може и да спра.
И някой да не си помисли че ги мразя. Просто стана така че вместо те да пазят живота на хората ... ние трябва да се пазим от тях.
И колко писани и неписани такива истории има още. И коя от глупава по-глупава с "оправдания".
И после разправят че голфаджиите сме правили само катастрофи.

И някой да не си помисли че ги мразя. Просто стана така че вместо те да пазят живота на хората ... ние трябва да се пазим от тях.
На 6 септември патрулна полицейска кола и микробус катастрофират във Велико Търново. Патрулният автомобил преминава на червен сигнал на светофара на кръстовището “Качица” без сигнални светлини, при което се засича с редовно преминаващия на зелено дистрибуторски микробус "Форд" с русенска регистрация.
“Дори патрул на КАТ не може да преминава на червено, има си специални инструкции за това. Дори когато е със специален режим, автомобилът трябва да спазва правилата на движението по пътя”, коментира началникът на КАТ във Велико Търново Вельо Ценев.
На 19 май 2006 г. в Хасково, на булевард “Раковски”, на метри от кръстовището с булевард “Съединение” става катастрофа с участие на партулен полицейски автомобил. Няма пострадали при инцидента. Избита е предпазна мантинела, а патрулният автомобил е сериозно деформиран. Причина за катастрофата е високата скорост, с която полицейският автомобил влиза в десен завой. На метри от кръстовището с булевард “Съединение” патрулката излиза от контрол и се ударя в крайпътните мантинели. Те отбиват от скоростта, но въпреки това Астратата се качва на тротоара. За щастие в момента на удара там няма пешеходци и инцидентът се е разминава без пострадали. Има обаче сериозни материални щети. Колата е сериозно деформирана и се налага да бъде извлечена с помощта на подемна техника. Военен следовател, разследващ местопроизшествието отрича полицаите да са консумирали алкохол.
На 30 октомври 2005 г. полицейска Опел Астра при действие по сигнал по СОД, движеща се по улица Васил Левски в Разград, на кръстовището с улица Дунав блъсва движещо се по другата улица Ауди, което се завърта от удара и спира на тротоара до отсрещната аптека. Пострадва спътничката на 20-годишния шофьор - 17-годишна девойка, която е прегледана в разградската болница. Нанесени са щети и по двата автомобила.
Патрулка на СОД помита две възрастни жени на метри от автобусна спирка до спортната зала на ДЗУ в Стара на 24 октомври 2004 г. привечер.
На 24 октомври 2004 г. пиян полицай от дряновското районно полицейско управление предизвиква катастрофа на междуселски път. При сблъсъка ченгето се наранява леко, но по-лошото е, че потрошава патрулката, която шофира.
СОТ охранители се биха и гърмяха в Несебър, патрулка се притича на помощ и катастрофира
Патрулка блъсна пешеходка в Слънчев бряг
14.08.2006 Полицейски патрулен автомобил блъсна 51-годишна пешеходка в опит да избегне сблъсък с турист в курортен комплекс "Слънчев бряг". Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция "Полиция" - Бургас.
Блъсната е полицейска кола, съпровождала линейка с пострадал от катастрофата
Патрулка катастрофира, бързала заради откраднат магнетофон.
Заради откраднат магнетофон е бързала полицейската кола, която в петък катастрофира на оживено разградско кръстовище – съобщиха днес от ОД”Полиция”.
И колко писани и неписани такива истории има още. И коя от глупава по-глупава с "оправдания".

И после разправят че голфаджиите сме правили само катастрофи.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Lizard написа:.... Или искате да пусне сички лампи и да надуе сирената и тъй да обикаля кварталните улички кат гламав да плаши крадците като плашило гарги....
Еми ... ТОЧНО ТОВА е част от работата им. Да се стараят да ПРЕДОТВРАТЯВАТ престъпленията. А не само после (къде успешно, къде - не) да преследват нарушителите. Ако всички "полицаи" си вършеха съвестно работата, която включва да стоят на показ и да всяват респект ... ех, мечтиии ...
Поднасям своите уважения и извинения на всички служители на МВР, които се стараят да си вършат работата, но аз вече нямам абсюлютно никакъв респект към тях. Познайте защо!
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Там където живея редовно обикаля патрулка с изгасени светлини с 5 километра в час. Резултата е, че аз не съм чувал за разбита кола или за друг вандализъм през ноща през последните няколко години. В този ред на мисли не знам за какво ревете. Има и хора които си вършат работата, дано да стават повече.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
silent написа:Там където живея редовно обикаля патрулка с изгасени светлини с 5 километра в час. Резултата е, че аз не съм чувал за разбита кола или за друг вандализъм през ноща през последните няколко години. В този ред на мисли не знам за какво ревете. Има и хора които си вършат работата, дано да стават повече.

Стига ривахте

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
smurf написа:мда, това е идейка, скрита камера и после в "господари на ефира" или в подобно предаване, само с писане тука не се променя положението, а мнението на всички ни, виждам е едно и също....

И не защото сме настроени негативно към хората, които би следвало да следят за спазването на реда и законността, а заради примера който дават някои от тях.
Защото, когато изискваш от другите да спазват определени правила, то трябва да си два пъти по-изпълнителен.
Аз лично съм засичал полицейски автомобили без включени светлини, виждал съм и полицаи които управляват служебни автомобили без предпазни колани.
Но нямам намерение да търся вината само в тях, защото обществото определя до къде ще позволи на когото и да било да си позволява своеволия и да се мисли за недосегаем под нечие крило.
А за "реването" - да така е, вместо това по-добре действия. Както е направила жената на black.