АБФ изгасих го и не иска да запали.
- vtmn
- Автомобил: mk2 GTI
- Двигател: ABF
АБФ изгасих го и не иска да запали.
Здравейте колеги. Днес при работа на място изгасих и повече не пожела да запали нито на бензин нито принудително на газ. Искра има на свещите, гориво/бензин/ идва до дюзите, реле номер30 го отворих и работи, бушоните прегледах - няма изгорели, прегледах всички кабелчета и буксички по моторната инсталация - всичко е видимо наред включително и масите, имобилайзера е изолиран отдавна и преди го е правила но на 2ро 3то завъртане палеше. Днес се случи на бензиностанцията след като сипах и газ и бензин - та горива има. Четох в една тема за датчик колянов вал, възможно ли е ? И взаимнозаменим ли е от друг ФВ?
- M3ntata
- Автомобил: Golf MK4 4motion
- Двигател: V5 AGZ
Re: АБФ изгасих го и не иска да запали.
Датчика за коляновия вал, може да е. В началото почва да трупа грешки, след това създава проблеми кога запали кога не или в движение също може да гасне и накрая....
Трябва да има идентичен, но точно от кой мотор ще пасне не знам, пробвай да намериш втора ръка или само за проба.
Трябва да има идентичен, но точно от кой мотор ще пасне не знам, пробвай да намериш втора ръка или само за проба.
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Няма да имаш искра на свещите, ако този датчик е скапан.
- vtmn
- Автомобил: mk2 GTI
- Двигател: ABF
Колеги след като идваха 4 майстора/жичкаджий/ и замериха всичко и връзваха най разни диагностики всички казаха едно и също "всичко е наред трябва да запали". На слух помпата работи но откачих маркуча преди горивния филтър и уви - не хвърля бензин, но пък бучи помпата :)
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Една тема нямаш приличаща поне мъничко по правилата...
И другите аз ги заключих, прочети темата шаблон поне останалото ако не ти се чете.
И другите аз ги заключих, прочети темата шаблон поне останалото ако не ти се чете.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”