Преди година имаше проблем със спирачната система, сменени бяха спирачна помпа (нова), спирачни цилиндри (задни-нови) и накрая серво (втора употреба). Преди два дни без малко да се случи белята, когато баща ми решил да набие по-рязко спирачките за да спре, и педала е потънал както преди да се смени сервото, тъй като то беше последния елемент, когато имаше колата подобен проблем с потъването на педала. За да хванат спирачките относително нормално, трябва да припомни педала и така се усеща някакво намаляне, но естествено не това което трябва да бъде. И понеже втората употреба части винаги крие ядове, но по разбираеми финансови причини, понякога човек се принуждава да прибегне до този вариант, съм почти убеден, че сервото си е изпяло песента. Искам все пак да се допитам и тук, за всеки случай, усеща се едно не знам и аз как да го нарека, като че ли има въздух някъде, при първоначално по-рязко натискане на педала. Преди да се смени сервото имаше пак същите симптоми и се оправи. Цената за нов серво усилвател при проверка видях, че възлиза в порядъка от 430 лв до +безкрай