Пускам темата като предупреждение за други, попаднали в моята ситуация.
Имам ауди А4 с автоматична скоростна кутия. За съжаление автомата се счупи (да, знам...). Прерових нет пространството за препоръки и мнения за добър техник на автоматични скоростни кутии. Намерих заветното име и телефон - Стоян Маринов (сервиз на Карловско шосе, Пловдив). Закарме колата с пътна помощ и се доверих на човека, оставих я там. Все пак майстор и, похвален, разбира си от работата (надявах се).
След преглед, три дни и 250 лв., майстора ми каза, че кутията не става за нищо. Бях пред дилема да изхвърля колата или да мъча да ремонтирам. Прибрах си я у дома и дилемата отлежа около месец. След като отворихме капака за заветния ремонт, се оказа, че майстор Стоян покрай прегледа (не ремонта!) на автоматичната скоростна кутия лееекинко ми е подменил компресора на климатика. Моят работещ безупречно компресор със стар и счупен подобен. Дори не си беше направил труда да завие болтовете и да закачи пак маркучите.
Измамена, излъгана, кофти - все още горчилката седи. Ще отлежи дълго още. И ще ми е за урок.

Автоматична скоростна кутия - майстор
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Автоматична скоростна кутия - майстор
Слагай една ръчка и толкоз. Голямата работа.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Бе той ръчката лесно ще я сложи, ако реши. Как обаче да прежали климатичния компресор 

-
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип всичко се прежалва. Тук въпросът е принципен. Плащам за да ми се извърши услуга, пък то взимат, че ти откраднат здрава част. Сега плащам за нов компресор + ремонта естествено...
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Интересното е , че майстор Стоян беше похвален тук от един колега с Поло ако не се лъжа , но по думите на авторката човекът си е "Баш Майстор" ...... 

Sonny_89 написа:Интересното е ...
Интересното пък за мен е, че авторът или авторката се е регистрирал преди ден-два и започва с оплакване спрямо майстор, който не пише явно тук.
За мен това е повече от съмнително!!
В един сроден автофорум някакъв индивид се регистрира преди 3 месеца, "навърта" над 250 мнения в техническите форуми и вече започва яростно да оплюва утвърден форумен сервиз, като някак странно хвали друг и то конкурентен с различен профил за доставка на резервните части.
Тук вече явно намирисва на добре подготвена и умело прикрита кампания срещу конкурента!

- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Някой е недоволен от някой и вече е трол! Спрете се, не може да има една тема и някой да не се усъмни в нещо......
п.п. Коментари само по темата, моля!

п.п. Коментари само по темата, моля!
-
- Автомобил:
- Двигател:
KOKO ГЕОРГИЕВ, аз мога да застана с името си зад всяка моя дума и действие. За съжаление, не съм трол и ситуацията е реална.
Темата отворих, защото точно от хвалба във форуми се доверих на този "майстор". Ако с тази тема един човек предпазя от ситуацията в която аз изпаднах, значи е добре.
"Майсторите" трябва да са коректни. Мое мнение. В крайна сметка колата е средство, на което доверяваме живота си и не само нашия. Аз съм жена и возя детето си в колата. Замислих се, ако на този "майстор" му бяха необходими части от спирачната система... и следващия майстор не види какво е сменено с неработещо...
Та така, г-н Георгиев, не съм трол. Казвам се Дияна и се считам за обрана от "майстор" Стоян Маринов, Пловдив (тъй щото да вземеш чужда собственост без да уведомиш собственика си е обир).
Темата отворих, защото точно от хвалба във форуми се доверих на този "майстор". Ако с тази тема един човек предпазя от ситуацията в която аз изпаднах, значи е добре.
"Майсторите" трябва да са коректни. Мое мнение. В крайна сметка колата е средство, на което доверяваме живота си и не само нашия. Аз съм жена и возя детето си в колата. Замислих се, ако на този "майстор" му бяха необходими части от спирачната система... и следващия майстор не види какво е сменено с неработещо...
Та така, г-н Георгиев, не съм трол. Казвам се Дияна и се считам за обрана от "майстор" Стоян Маринов, Пловдив (тъй щото да вземеш чужда собственост без да уведомиш собственика си е обир).
- Борис Хаджиценев
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: ASZ Tdi PD
- Контакти:
Ами, аз, въпросния майстор, го познаам, от доста време, пращал съм не една и две коли при него, проблем не е имало, човека е доста известен и в OFFroad форума, точно с тази си дейност, съмнява ме да е способен на такова нещо.....
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”