Golf mk3 2.0 8v 115bhp ADY Хидравлична помпа
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf mk3 2.0 8v 115bhp ADY Хидравлична помпа
Здравейте. Намирам се в Uk и хидравличната ми помпа "умре" :) След дъъълго ходене по мъките се оказва ,че има 2 вида такива. Искат ми номер на шаси който не мога да намеря или по точно този в големият ми талон и от пред под капака на двугателя не дават инфо. По голям талон се водя нещо от рода на " без стамдартен номер на двигател". Може ли някой да ми помогне с намирането на правилната помпа? Автомобила е Golf mk3 2.0 8v 115bhp ADY Edition 1995 година. Поздрави
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Re: Хидравличнс помпа за ADY
Здравей,колега!
Помпата ти е стандартна за ГТИ моделите на Голф -2Е,ADY,AGG,ABF моторите.Според мен става и от ТДИ моторите 90 и 110к.с...Вин номера може да го потърсиш на лепенка,залепена в багажника около резервната гума или между стоповете...
Това е такава помпа,като на снимките е заедно със стойката...http://slaveiko67.snimka.bg/automobiles/abf-20-02-15.855296.34980233

Помпата ти е стандартна за ГТИ моделите на Голф -2Е,ADY,AGG,ABF моторите.Според мен става и от ТДИ моторите 90 и 110к.с...Вин номера може да го потърсиш на лепенка,залепена в багажника около резервната гума или между стоповете...
Това е такава помпа,като на снимките е заедно със стойката...http://slaveiko67.snimka.bg/automobiles/abf-20-02-15.855296.34980233

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Хидравлична помпа за ADY
Благодаря за бързото включване.
И аз си мислих,че помпата е стандартна за въпросните модели но се оказа,че са 2 вида. Разликата идва от градусите на "щуцера" за хидравличната течност. Единият вид е с прав такъв,а другият е под наклон от не знам си колко градуса. Това което ме притеснява е да не би да са с различно налягане. Тук попитах на няколко места но на всякъде отговора беше гореспоменатия.
Относно номера на шасито-гофа ми е с 3 врати. Проверил съм целият багажник но не го открих
И аз си мислих,че помпата е стандартна за въпросните модели но се оказа,че са 2 вида. Разликата идва от градусите на "щуцера" за хидравличната течност. Единият вид е с прав такъв,а другият е под наклон от не знам си колко градуса. Това което ме притеснява е да не би да са с различно налягане. Тук попитах на няколко места но на всякъде отговора беше гореспоменатия.
Относно номера на шасито-гофа ми е с 3 врати. Проверил съм целият багажник но не го открих
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Re: Golf mk3 2.0 8v 115bhp ADY Хидравлична помпа
Ето вин номера на едно АDY...Пробвай с него....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf mk3 2.0 8v 115bhp ADY Хидравлична помпа
Благодаря ти много. А дали има вариант да ми намериш номера на самата част?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”