Здравейте колеги...
за последната година и половина ще сменям 3та водна помпа и не мога да разбера какво става.... Първата която протече за около година беше hepu, моя човек ми каза, че по принцип са стабилни.. както и да е, течеше и я сменихме с Valeo... уви няма и 3 месеца и вчера на тръгване от работа изненадано ми светна лампата, че нямам антифриз, поглеждам, на дъното. Винаги изтича на спряла кола, т.е. карам и след като я паркирам започва, като за около 1 вечер ми я сваля от макса до минимума, така беше и предишните пъти, сега все още не съм сиг дали е от нея, но така като гледам от къде тече.... май няма кво др да е..
Дайте съвет, помпите ли са проблем, нещо друго ли ги чупи? Каква марка да взема та да изкара.....>?

голф4 v6 2001 AUE проблем с водна помпа
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: голф4 v6 2001 AUE проблем с водна помпа
все пак се оказах в грешка, оказа се сцепен маркуч... но отдолу течеше от същото място и ме филмира, че отново е помпата, за щастие, не беше от нея :)
- M3ntata
- Автомобил: Golf MK4 4motion
- Двигател: V5 AGZ
Колега, като гледам който кара VR мотор е принуден сам да си прави/решава ремонта/проблемите... То и тази тръба си е проблемна която излиза от помпата и влиза в корпуса на термостата, да видим моята кога ще се сцепи :D
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Добре че UK-ци имат стабилни форуми, та от там черпа доста инфо

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”