DoH_KuXoT написа:muns61 написа:...дискове и накладки, че този параход ги яде като топъл хляб...
може ли пример ?
И не мен ми стана интересно???
DoH_KuXoT написа:muns61 написа:...дискове и накладки, че този параход ги яде като топъл хляб...
може ли пример ?
Смених маслото със 10/40 Мотул, взех си ключалка за шофьорската врата, моята успях да я потурча, взех и предната греда зад бронята че моята беше "леко свита" според "майсторите" обслужващи возилото, смених тампона пред мотора, и махнах катализатора. Очакват се амортисьорчета за задния капак след празниците, а догодина..

georgi_boichev написа:http://www.cars.bg/c1691019

Смених маншона на кормилния прът, почупих корите под мотора и скоростите, сложих малко по големи накрайници и мисля да махам крайното гърне, пак ударих корите и вече ми писна от тия пружини окончателно и както споменах в началото ги смених със стоковите. Минахме преглед успешно, дори изгорелите газове били " много добре ", каквото и да значи това, само ръчната не е перфектна, държи, но може и много по добре.

smirkb0y написа:
А ти няма ли да пуснеш тема за новата придобивка? 
Mishonti написа:
Срещал съм обяви във фейсбук в групата " Клуб на привържаниците на ВАГ в България - Купува Продава ", за цената както се разберете, под 30-40 лв за оригинални тасове не съм срещал. 
georgi_boichev написа:smirkb0y написа:
Хехех...
Пусти му мерак, сърце не трае, но съм доволен от резултата. 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта