Golf MK4 Въпрос за тръбата след въздухосборника
Golf MK4 Въпрос за тръбата след въздухосборника
Здравейте искам да знам кога би трябвало да се отвори тоя термален клапан в тръбата която вкарва въздух към филтъра? До колкото четох из чуждите форуми затваря потока на студен въздух докато е студен двигателя и позволява на въздуха от двигателя да се завърти ,за да го затопли по-бързо докато вдигне необходимата температура и после клапана се отваря за външния въздух. До тук добре обаче моя съм го проверявал няколко пъти след като съм карал и още докато колата е запалена разкачам тръбата обаче клапата не се е отворила, за да пуска студения въздух. Искам да знам моята ли не работи и не се отваря или само когато вземе да загрява много двигателя се отваря и как може да повлияе това на колата?
Re: Голф 4 Въпрос за тръбата след въздухосборника
вероятно клапата е запекла или вакума да не е спукан
Огледай как действа клапата механична ли е .електрическа или вакум а може и смесена да е вакума да задейства ел мотор
поиграй си и виж дали няма да освободи виж темп.датчик дали ти реагира най-лесно с ваг-цом
А спъната ли е когато смуче топъл въздух направи проба и сподели
Огледай как действа клапата механична ли е .електрическа или вакум а може и смесена да е вакума да задейства ел мотор
поиграй си и виж дали няма да освободи виж темп.датчик дали ти реагира най-лесно с ваг-цом
А спъната ли е когато смуче топъл въздух направи проба и сподели
Re: Golf MK4 Въпрос за тръбата след въздухосборника
Единствения който намерих е http://scantech-bg.com/index.php?m=320&lang=1&category=&pc=&prodid=3572 но ми се струва ,че е по-голям ии няма да стане,а и не знам дали отваря при същата температура.
Пратите снимка къде се намират термостата и клапата.
Това е частта в която е клапата и термостата е в задната и част. 1j0 129 594 d
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”