Ето такъв е захранващия преходник,но едва ли ще работи както трябва като тая пръчка рцд310 както си нарекъл! Тия медии си комуникират по кан, и най-вероятно ще има дребни дразнещи проблеми като да не се изключва при вадене на ключ, или лош прием на радио сигнал, и при някои случаи спад в акумулатора явно се получава от непрекъсната команда към плюсовете на самата букса! Пробвай ще стане ясно http://car-electronic.com/product_info. ... d=21005772
Аз съм привърженик на оригиналните, рцд510 или рнс са доста добри вариянти откъм съвместимост и мп3 през sd card носител до 32gb, или рнс315 с вграден блутут стриймване на музика през блутут или провеждане на телефонни разговори тип свободни ръце и управление през тъчскрийна (тел указател, клавиатура и тн)
Да може и след време да мина на този вариант, най вече заради нави -то. Утре ми пристигат антенния и медийния преходници и се захващам, но ако има проблеми както каза колегата, връщам нещата както си бяха и почвам да мисля за по сериозен ъпгрейд с по горните изброени от него машини, и евентуално допълнително някакъв усилвател за да ми се насладят ушите на коригирано звучене.
За съжаление колегата излезе прав относно постоянно захранване дори и при изваден ключ. Относно радио-приемането не срещнах проблем, лови си станциите перфектно вехтото сони. А за звука какво да кажа разлика страхотна, нищо общо с фабричната музика. Поне колонките са на ниво, и вадят добър звук. Ще се боря да реша проблема с това постояннотоково захранване, за по сигурно си върнах нещата както бяха, да не стане някой фал нощес :D Приемам още съвети.
P.S: Между другото видях и че нямам вход за USB отзад, поредно разочарование.
Няма да гасне при вадене на ключ ако не му се пусне допълнително контактен плюс кабел, защото командите минават през кан. За акумулатора не е на 100% проблем понеже доста хора ползват афтърмаркет плеъри, просто сваляш панела за по-сигурно.
Има три + на клемата, мислех да го хвана от едната и да го мина през ЦК ключе и така да си реша кардинално проблема, какво мислите? По принцип вечер задължително смъквам панела, но все пак .....
Аз знам за 2 постоянни плюса точно до масата, те са и по дебели и ясни, не бъркай плюсовете със Can+ . Не съп препраял оригинални инсталации и не смея да дам съвет, някой с опит да се включи!
Сложих го да, но като извадя ключа не изключва плюса на клемата, явно нещо с комуникацията с din+ както ме предупреди колегата по горе.Махнах го защото ме хвана шубе да не стане някой фал :D:D Иначе звука дето извадих си беше съвсем друг, поне говорителите са ок, не са ментак като медията. Сега обаче намерих реплика на RNS 510 - чайна разбира се , та се допитвам пак има ли някакъв проблем да сложа такава, ето клип... https://www.youtube.com/watch?v=gW-2SEM6gs0