Ами проблема на Гайковерта не е в него, а в Компресорите ви ! И моят така нещеше на 25 литровият и като го боднах на 150 литорвият Двуглав с незнам си колко литра дебит при моят Гумаджия на 10 бара и Гумаджията се изуми как развива и прави чудеса.
Та и аз си купих сега един 10 баров Енхел, но е едноглав и 50 литров с по малък дебит. Дават го да върти добре и Гайковерти. Ще го видиме като го сложа в гаража в София ! Но тия 10 бара са си сила. Байонетите едвам издържат. А при 8 бара няма проблем. И разбира се 10мм маркуч !!!
----------
samo_pechka, бате с Флекса на батерия от Он - лайн Лидл направих много хубав ключ за контрата на виско перката.
А именно- запилих онзи ключ за Флекс тип Пергле дето ти ми го посочи от Българският сайт и стана. Пилнах го отзад че беше дебел и срязах на половина пиновете. Сега влиза идеално и даже леко излизат тия пинове от другата страна на отворите в ролката. Като контрирах и леко напънах и завъртях с приплъзване ролката в ремъка ! А някой казваше да ползваме ремъка за контра

. Разбирачи.....
Та купувай ключа за 13 лева с транспорта и пили !
Ще кача и сними, но сега става бавно че съм на Вилата и в гаража стават лесно работите, но нета от телефона е.......