Golf 3 1.8 75 к.с. - Центровка на газ и бензин?
- Daro 1986
- Автомобил: Polo
- Двигател: АEE 1999
Golf 3 1.8 75 к.с. - Центровка на газ и бензин?
здр.имам проблем с голф 1.8 75 коня 97 година. преди една седмица закарах колата да и монтират газовата уредба. оставиха цял ден вечерта ми званаха дая взема тръгнах с колата и със тръгването усетих че колата ,някак не върви добре обрърнах на бензин още по зле не дарби обороти .Пак на газ и до вкъщи викам си утре ще се върна в сервиза,ставам сутринта с голям зор запалих и при тях ,казах им къв е проблема,а те ми казаха да оставим,колата за един час ,няма проблем ,врещамсе колата ,уж добре ,питах какво и беше ,а те ми казаха че е имала ,малко закъснение , на делкото,но са го,управили.но ,колата,няма ,сила ,да,набере,нито,на бензин,нито на газ.моля помогне ,кажете,какво,да,правия.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Golf 3 1.8 75 к.с. - Центровка на газ и бензин?
Закарай я на друг майстор да и погледне колко точно са завъртяли делкото тия шемети.
За какво им е трябвало да барат изобщо там
За какво им е трябвало да барат изобщо там

- Daro 1986
днес ходих при един познат ,които ми пипна делкото и колата малко се по оправи на бензин,ама ама на газ не изка,да запали трябва първо дая запаля на бензин и тогава да прехвърлиа на газ.има и нещо друго като я карам примерно със около 60-70 км.ч и дам газ да набере ,леко преаецва, и тогава започва да набира това го прави на газ.как даго оправиа.този проблем.
- slavi3331
- Автомобил: голф 3
- Двигател: 1600
Гледам че си от София,мога да ти предложа един сервиз на Бръшлянска низина 2 там оправиха моето ABU , на което една шепа майстори си бяха оставили ръцете...Ако отидеш питай за Милен..
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Работата не е ли първо за калибриране със стробоскоп?
п.п Баси, слагах си газовата сам у дома и такива проблеми съм нямал. Какви са тия майстори велики?
п.п2 На газ - как са ти свещите, капачката и палчето?
п.п Баси, слагах си газовата сам у дома и такива проблеми съм нямал. Какви са тия майстори велики?
п.п2 На газ - как са ти свещите, капачката и палчето?
- Daro 1986
колеги вече не издържам с тази кола направо ми се разказа играта вече и на бензин не работи добре апа за газта дане говорим.паля гасне,паля гасне ,ужас днес им се обадих на тия уж майстори казах им какъв е проблема.ате ми казаха да закарам там колата.да видят какво могат да направят.
към колегата slavi3331 можели малко повече кординати къде точно се намират.мн.ще съм ти благодарен
към колегата slavi3331 можели малко повече кординати къде точно се намират.мн.ще съм ти благодарен
- slavi3331
- Автомобил: голф 3
- Двигател: 1600
Имате лс да не се счете като реклама! 

- Daro 1986
колеги проблема е решен.днес колата запали на бензин ,и на газ работи много.добре без никакви проблеми.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
И какъв беше в крайна сметка проблема?
- Daro 1986
проблема беше заради някакво реле което трябваше да го сложат газаджите но явно не им се занимаваше.а без това реле на комп...набиваше грешки и от там колата на бензин имаше проблеми,днес един мои приятели които има венто със същият мотор го разгледахме как е вързана газовата и от там установихме че при мен го няма това реле.палим вентото,та при газаджите,там какъв скандал беше няма дави разправиам,идва някакъв ,шефли е управител ли е не разбрах обясних му какво е положението от там нарежда на момчето които ми монтира газовата да идва с нас и ако е така за тяхна сметка щеми оправиат колата.идва гледа че действително няма прек...реле,момчето се връща до сервиза и идва с още един друг които слага някви кабели с лаптоп , колата пали и в сервиза ,и от там се почна настроила на газта ,делкото и него и сега колата е като пушка. Благодаря на всички които дадоха съвет какво да правия .
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”