Здраейте всички имам голф 3 1.4 АБД ... Проблема е следния ... Пали работи нормалко и след малко почват да падат оборотите и от един път гасне същото е при студена и топла .... Чесъо е така но има и моменти в койъо не го прави. Другото което забелязах е че натискам гаста до птимерно 2500 оборота задържам и оборотите сами почват да падат бързо и пак гасне ако подавам гаста все едно помпам педала зафържа оборотите същото е и при карането карам задържам някакви обороти някаква скорост колата почва да забива и ако не върна гаста и пак да я натисна ще изгасне даже и ако карам с 100 КАКВО МОЖЕ ДА Е ?
Сменено е :
Свещи, кабели, делко, вчера съм сменил тампона на карбуратора статия беше заминал ама не се оправи като го смених, датчика за температурата на антифриза също е сменен даже имам 3 4 който ги врътнах да видя дали не е от това проблема.
Забелязах че разхода на 20литра е 100-130 км предполагам че е нормалко при положение че повече я пазя за 2 км. от работа до вкъщи а това става през 3 4 през ноща.
Та споделете от какво може да е проблема?

Голф 3 1.4 проблем рабoта
- goppa
- VW експерт
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: CFFB
Re: Голф 3 1.4 проблем рабoта
От ТПС-а .
-
- Автомобил:
- Двигател:
проверих го идеален е апа имам един друг под ръка ще го подменя да видя какво ще стане
ПС. Пак е същото!!!
ПС. Пак е същото!!!
Последна промяна от FanatikaTM на Сря 11 яну 2017 15:11, променено общо 1 път.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
не е ли с мпх ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да .... замерил съм го и съм го проверил всичко е наред в него .... също така съм направил центровка на стъпковото моторче и на ТПС-а
-
- Автомобил: Vw Golf 3
- Двигател: ABD 1994g
Здр този разход 20л за 130км е невъзможен дори да я караш на прекъсвач,провери датчик на хол,ламда-сонда ако се кара само на бензин делкото добре ли е центровано?
-
- Автомобил:
- Двигател:
за л.сондата съм съгласен но датчика на хол нали е само за паленето? .... имам една л.сонда ще подменя да видя !
-
- Автомобил: Vw Golf 3
- Двигател: ABD 1994g
За всеки случай провери датчика на хол той не играе роля само за запалване следя темата с интерес.
- goppa
- VW експерт
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: CFFB
Горивния филтър сменян ли е някога?
Възможно е бензиновата помпа да прекъсва (въпреки че едвали ще се оправя с припомпване на газта)
Виж да няма лоши спойки в релето за помпата!
За високия разход, може да е прекъснат датчика за температура на входящия въздух - намира се до инжектора и са на един куплонг с него. В Аутодата имаше стойности на съпротивлението при различни температури.
Възможно е бензиновата помпа да прекъсва (въпреки че едвали ще се оправя с припомпване на газта)
За високия разход, може да е прекъснат датчика за температура на входящия въздух - намира се до инжектора и са на един куплонг с него. В Аутодата имаше стойности на съпротивлението при различни температури.
-
- Автомобил:
- Двигател:
kirobg написа:За всеки случай провери датчика на хол той не играе роля само за запалване следя темата с интерес.
Ще проверя колега и ще пиша как е с датчика на хол
-
- Автомобил:
- Двигател:
goppa написа:Горивния филтър сменян ли е някога?
И аз помислих за горивния филтър и го смених преди 2 дена пак същото ... За датпика на входящия въздух се сещам кой е и аз така хо проверих дали работи че като го зптитиснеш с два пръста и колата гасне но дали дава точни стойности ще трябва да проверя и ще пиша как е!
-
- Автомобил:
- Двигател:
тоя голф ме побърка .......... сега всичко си работи както трябва а не съм пипал нищо ...... какво може да е станало ?
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
От време на време му махаи клемата на акумулатора
Ако прави пак така изключи буксата на датчика на октопода и караи така да видиш как е

Ако прави пак така изключи буксата на датчика на октопода и караи така да видиш как е

-
- Автомобил:
- Двигател:
И пак стана същия гаф пак се ебава по същия начин ....... Давайте идей защо така
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
FanatikaTM написа:И пак стана същия гаф пак се ебава по същия начин ....... Давайте идей защо така
И моя е така хм а и разхода на бензин и при мен е хм страшен

Карам го само на газ вече, приключих с бензина.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”