тди 90 к.с. колко вида са дебитомерите ?
тди 90 к.с. колко вида са дебитомерите ?
Здравейте колеги искам да попитам колко вида са дебитомерите на тди 90 к.с. - ако някой знае, моля да пише.
Последна промяна от IvanMan на Нед 15 яну 2017 18:04, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
Re: тди 90 к.с. колко вида са дебитомерите ?
Въпроса ти не е зададен правилно.
Марки дебитомери колкото щеш съм виждал, но мога да ти кажа със сигурност че съм слагал дебитомер от 110 к.с (АХФ), на ТДИ 90(АХУ). Като ФИ са еднакви 70мм, само на АСЗ/АРЛ са 80мм.
Ако си купуваш дебитомер само нов и оригинален на Бош, но за мен по-добрия вариант е ако може да се спре софтуерно. На моя двигател 1.9 ПД вече втора година съм със спрян дебитомер и върви като ракета.
Марки дебитомери колкото щеш съм виждал, но мога да ти кажа със сигурност че съм слагал дебитомер от 110 к.с (АХФ), на ТДИ 90(АХУ). Като ФИ са еднакви 70мм, само на АСЗ/АРЛ са 80мм.
Ако си купуваш дебитомер само нов и оригинален на Бош, но за мен по-добрия вариант е ако може да се спре софтуерно. На моя двигател 1.9 ПД вече втора година съм със спрян дебитомер и върви като ракета.
Освен хаузинга, при различните платформи има и разлика в буксите. Затова попитах каква е колата, и също ми е интересно какъв е смисъла на въпроса?
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
И аз да питам-може ли да се спре софтуерно дебитомера на 1Z и задължително ли е да се чипне заради това?
- Dani16v
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: 1z +
Да, при смяна на софтуера, може да се спре дебитомера на 1z.
Върни се в “Дизелови агрегати”