Здравейте колеги.
Голфа е 93 година и се кара само на бензин.Проблема при мен е в оборотите,сега в студовете,когато я паля сутринта вдига около 1100 оборота,след което започва едно тресене но оборотите си стоят така..подавам лекичко газ до към 2000 оборота и прекъсва,след 2-3 минути това тресене и прекъсване изчезват.Двигателя започва да позагрява и смъква оборотите до 900,но пак се усеща леко тресене или неравномерна работа на двигателя а и оборотите падат съвсем малко под 900.В движение когато я карам няма никакви проблеми не прекъсва,форцирал съм на място до прекъсвач също няма проблеми,както казах по горе това е само когато работи на място с ниските обороти..свещите наскоро ги смених а и със старите пак си правеше така.Знам че стъпковото моторче отговаря за ниските обороти,затова го свалих почистих и преди да го сложа само закачих буксата и когато запалих естествено че оборотите бяха много ниски но моторчето не реагираше,след като го натиснах със пръст започна леко да се движи,а резултат от това,че го свалих и почистих няма.Преди да предприема нещо реших да се допитам до вас и да разбера,дали ако сменя това моторче проблема ще се реши.Ще съм благодарен ако някой може да ми даде съвет.

Голф 3 1.6 75к.с МИ - Проблем със обороти
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 1.6 75к.с МИ - Проблем със обороти
Благодаря за "съдействието".
Една седмица без никакъв отговор,явно темата ми не е интересна..
Една седмица без никакъв отговор,явно темата ми не е интересна..
-
- Автомобил: Vw Golf 3
- Двигател: ABD 1994g
Re: Голф 3 1.6 75к.с МИ - Проблем със обороти
Здр това са заводски данни на обороти за бензин, според теб колко трябва да са като ги дават 1000-1200об.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”