проблем с автоматика на Шаран

Семеен или работен автомобил - вановете на Volkswagen се радват на особен интерес
Потребителски аватар
plamen.velinov
Автомобил:
Двигател:

проблем с автоматика на Шаран

Мнениеот plamen.velinov » Сря 23 ное 2016 19:34

Здравейте имам Шаран 2001г. бензин 2.0 с автоматик /типтроник/. Напред превключва перфектно но на задна едвам тръгва и то само на равно, ако е в наклон даже тръгва напред. Може ли да ми дадете съвет от какво е и къде да го ремонтирам

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Re: проблем с автоматика на Шаран

Мнениеот dkalfov » Пон 06 фев 2017 5:31

Лека вероятност да си за смяна на масло и филтър,тъй като не съм запознат с типтроника а чупих обикновения автомат, не съм на 100% че е умряла,имах един шаран вр6 автомат отидох в гемини 04 да ми сменят маслото че ми беше първия,ииии там не ми стегнаха картера и озтече и автомата отиде подяволите,но преди да го сменя се замисляше да потегля,като замина същото както казваш ама на първа,беше изяло съединителния пакет за първа,може там да идеш ама аз съм много негативен за тях

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Re: проблем с автоматика на Шаран

Мнениеот polovera_9n3 » Пон 06 фев 2017 6:21

Имам приятел с шаран вр6 автоматик, преди няколко месеца спира на бензиностанция, всичко ок, вкарва задна, колата вдига обороти, ама не тръгва, напред върви няма ядове, без задна- резултата- едно като опръстен смениха не знам как точно се казваше тая част- около 700 лв излезе ремонта. Проблема с тая работа беше, че е превъртяла. Понеже в Кж не се нае майстор да я прави я закара в Асеновград на майстор, ония само като чул какъв е проблема- казал, че тва е заминало и се оказа прав. Това било проблем при тия автомати.

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”