Г3 свети лампата за маслото

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
mityomityo
Автомобил:
Двигател:

Г3 свети лампата за маслото

Мнениеот mityomityo » Сря 14 фев 2007 11:39

Колеги моля помагайте че в чудо се видях.Голфа ми е 3 1.8GL 93г.Проблема ми е следният по време на движение ми светва лампата за маслото.Като увелича скороста и угасва,забелязал съм че това става към 2500-3000 об/мин.Ходих на диагностики,майстори и сервизи,сменях датчиците и двата и никакъв резутат.Маслото си го сменям най редовно.Не ми гори масло и двигателя си работи нормално.Какво става?

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Сря 14 фев 2007 11:53

а да знаеш само колко теми за това ще ти излезнат ако пробваш с търсачкта :idea:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 14 фев 2007 13:39

айде поне си нов да ти кажа какво може да е.

Таблото ти гоправи проблема.Лоши спойки :wink:

И следващият път :търсачкаа

Потребителски аватар
mityomityo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mityomityo » Сря 14 фев 2007 15:19

дано е това :D почвам да търся и в търсачката!Благодаря за помоща :D

Потребителски аватар
slavcata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavcata » Сря 14 фев 2007 20:00

Колега спокоино.Наи вероятно имаш проблем в таблото.Аз го имам саштия проблем.Самоче на мен ми го прави ,ако карам продалжително над 170км.ч и след това намаля оборотите паднат ли под 2500 започва да пишти зумера.давам газ оправя се.Гася паля наново и всичко е ОК.Това е често срештано явление при голфа :x Междо другото моя голф е саштия,като твоя.даваи яко газ и не се плаши :lol:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 14 фев 2007 20:28

slavcata написа:Колега спокойно.Наи вероятно имаш проблем в таблото.Аз го имам сащия проблем.Само че на мен ми го прави ,ако карам продължително над 170км.ч и след това като намаля оборотите, паднат ли под 2500 започва да пищи зумера.Давам газ оправя се.Гася паля наново и всичко е ОК.Това е често срещано явление при голфа :x Между другото моя голф е същия,като твоя.даваи яко газ и не се плаши :lol:
ай лелел,голем си разбирач :evil: Бегай си смени датчика на маслото,че може да ти направи лош номер :evil:

Потребителски аватар
slavcata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavcata » Сря 14 фев 2007 20:45

lilo&stich написа:
slavcata написа:Колега спокойно.Наи вероятно имаш проблем в таблото.Аз го имам сащия проблем.Само че на мен ми го прави ,ако карам продължително над 170км.ч и след това като намаля оборотите, паднат ли под 2500 започва да пищи зумера.Давам газ оправя се.Гася паля наново и всичко е ОК.Това е често срещано явление при голфа :x Между другото моя голф е същия,като твоя.даваи яко газ и не се плаши :lol:
ай лелел,голем си разбирач :evil: Бегай си смени датчика на маслото,че може да ти направи лош номер :evil:

Ако не си прочел прочети,че човека ги е сменил и двата! :!:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 14 фев 2007 20:46

slavcata написа:
lilo&stich написа:

говоря за теб :evil: .Човека ме разбра,ама ти май не си :evil: .Отивай да си сменяш датчика :evil:

Потребителски аватар
slavcata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavcata » Сря 14 фев 2007 20:52

lilo&stich написа:
slavcata написа:
lilo&stich написа:

говоря за теб :evil: .Човека ме разбра,ама ти май не си :evil: .Отивай да си сменяш датчика :evil:

Ами и моите датчици са ОК.ЧИСТО НОВИ.Какво ште кажеш господин разбирач?Писна ми от надувалки бе :x

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 14 фев 2007 21:01

slavcata написа:
lilo&stich написа:
slavcata написа:
lilo&stich написа:

Ами и моите датчици са ОК.ЧИСТО НОВИ.Какво ште кажеш господин разбирач?Писна ми от надувалки бе :x
Ок.Ти си знаеш "професоре" mhihi mhihi mhihi

П.п.
като ти е писнало ,нали знаеш :censored:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 14 фев 2007 21:57

slavcata написа:Колега спокоино.Наи вероятно имаш проблем в таблото.Аз го имам саштия проблем.Самоче на мен ми го прави ,ако карам продалжително над 170км.ч и след това намаля оборотите паднат ли под 2500 започва да пишти зумера.давам газ оправя се.Гася паля наново и всичко е ОК.Това е често срештано явление при голфа :x Междо другото моя голф е саштия,като твоя.даваи яко газ и не се плаши :lol:

Славе,слушай сега :!:
Проблема не е в датчиците и таблото :roll:
Проблема е в биелни,основни лагери и маслена помпа,евентуално и шлайф на колянов вал :shock :cry:
'одете си премерете налягането с манометър,защото проблема е там :idea:

Потребителски аватар
slavcata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavcata » Сря 14 фев 2007 22:11

Даскала™ написа:
slavcata написа:Колега спокоино.Наи вероятно имаш проблем в таблото.Аз го имам саштия проблем.Самоче на мен ми го прави ,ако карам продалжително над 170км.ч и след това намаля оборотите паднат ли под 2500 започва да пишти зумера.давам газ оправя се.Гася паля наново и всичко е ОК.Това е често срештано явление при голфа :x Междо другото моя голф е саштия,като твоя.даваи яко газ и не се плаши :lol:

Славе,слушай сега :!:
Проблема не е в датчиците и таблото :roll:
Проблема е в биелни,основни лагери и маслена помпа,евентуално и шлайф на колянов вал :shock :cry:
'одете си премерете налягането с манометър,защото проблема е там :idea:

Колега,специално за моите лагери гарантирам,че са на 6 :P .Проблема според мен не е в лагерите.Налягането сашто ми е ОК .Как така става след като я огася и за запаля и всичко е ок. :?:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 14 фев 2007 22:18

slavcata написа:моите лагери гарантирам,че са на 6 Налягането сашто ми е ОК

Ако си ги видял с очите си,премерил също значи нямам представа :roll:
А налягането с какви показания ти е :roll:

Потребителски аватар
slavcata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavcata » Сря 14 фев 2007 22:30

Даскала™ написа:
slavcata написа:моите лагери гарантирам,че са на 6 Налягането сашто ми е ОК

Ако си ги видял с очите си,премерил също значи нямам представа :roll:
А налягането с какви показания ти е :roll:

ами аз оште като я купих и свалих биелни основни еи такачка да ги огледам таи и таи сменях гарнитурата на картера.Та лагерите нямат и чертичка даже.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 14 фев 2007 22:39

Даскала™ написа:А налягането с какви показания ти е :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”