Ако има такава тема нека някой постне линк към нея.
И така проблема е следния наскоро си взех голфа обаче на бензин не работеше как трябва ами на 3 цилиндъра, закарах го на един майстор каза дюзите са ти запушени, след това го закарах при друг който попринцип си ходя и той същото първоначално каза но после погледна нещо и няква букса ли кво се беше откачила закачия и колата работеше на 4 цилиндъра и си влизаше в прекъсвач как трябва, но тръгнах от там карах 15-20км на бензин всичко точно, спирам пред нас давам газ и пак бавно вдига оборотите с прекъсване но този път на 4 цилиндъра, обаче прекъсвача в 5200 оборота, и на бензин пак умря единственото подобрение беше че работи на 4 цилиндъра. Дали ще са само дюзите ими може да е нещо друго. Каза ми че и ламбда сондата не ми работи как трябва, но във високите била ок и има вероятност ако се покара на бензин да се оправи. Възможно ли е от това така да прави прекъсва и прекъсвача да е на 5к. На място работи равномерно няма прекъсване няма нищи след 1500-2к оборота тогава се усеща. И да ви попитам колко пари ще вземе майстор да ги смени дюзите при положение че аз си ги купя само за работа.

Голф 3 1.6 101кс проблем с работата на бензин?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”