Здравейте, ! не ми работят запалките / отпред , отзад и багажник/ .Проверих конзолите с бушони и се оказва,че липсват такива на съответните места /SD33 и SD35/.Поставям ги и ПАК няма .Както казва оная от Комиците: СИСТЕМАТА КАЗВА-НЕ!!!!!! При внимателен оглед се оказва,че към тия бушони няма окабеляване/ФАКТ/ Самите запалки са си чисто нови-чак светят и към тях отиват кабели...Ако някой знае друга схема, Моля да помогне!?
В момента колата ми е в сервиз, но тия дни като я взема, ще видя в книжката, ще снимам наличната в нея схема и ще кача (ако до тогава не си намерил решение), само не знам дали 2006 и 2010 са еднакви по отношение бушоните, след 2008 модела е обновен по отношение на няки елементи и възли (двигатели, табло, волан....). Междувременно използвай търсачката за теми свързани с разположението на бушоните, има няколко с линкове с упътвания, схеми и техническа информация.
схемата на бушоните е ясна / SD33 или SD35/ отдясно.Питах тук там и ми казват,че щом към запалките отиват кабели значи са свързани към нещо друго/ фарове,радио и т.н./,друг пък казва ,че колата е поръчана така-без работещи запалки. Това е пълна тъпотия,да не можеш да си заредиш телефона например.Друг е въпроса,че мен ме интересува най-вече 12V букса в багажника...скоро се открива риболовния сезон , а там включвам инвентор-220 V.
на моя B6 с оригинална книжка ми казваше да търся бушона за запалката в кутията при пасажерското място. оказа се че не е при пасажерското място, а при шофьорското. Ползвах този pdf и ми помогна