Здравейте,
Имам проблем: карам Голф 2 1,8 88 година, 114 коня се води, пълна инжекция, колата е малко по различна от обикновените Голфове, защото е правен за Американския пазар. Така знам, че за проблем в празния ход е виновен стъпковия мотор и го измих и падна нагара. Колата е с Газ от година и половина. Преди два дни започнаха да ми падат оборотите докато карам по инерция. Като спра ту ги даржи на 1000, ту падат докато не загасне. Та онази вечер спрях на място и и дадох много газ, защото ме ядоса и тя закачи оборотите на 3000 и аз я ритнах, за да ги свали и си драпнах крака ог газта, тя продължи да ги вдига до 5000 и аз я изгасих. Като запалих отново тя си правеше каквото искаше с оборотите / от 200 до 4000 /, на педала на газта изобщо не реагираше, все едно не сам го натиснала. Жилото на газта е здраво. После пак загасих след това не можех да я запаля. Блокира ми и педала на спирачката - стана твърд. Колата е със серво. Нямах никакви спирачки. Пробвах я и на бензин, но беше същата история. Сменени са преди седмица свещите и палеца и капачката. На сутринта продължи по същия начин. Обаче като драпна жилото на газта или отпусна съединителя, колата гаснеше, все едно някой и спира притока на газ. Закарах я с дърпане при майстора и той ми каза, че нямам газ в бутилката, а я бях напалнила до горе два дни по-рано и не я бях карала. Забравих да кажа, че сам спукала и някаква мембрана на сервото при педалите и съска, ако това има значение.
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!!
КАЖЕТЕ КАКВО МОЖЕ ДА Е???
КАДЕ ДА Я ЗАКАРАМ ДА Я ПОГЛЕДНАТ?????
проблем с газта, не държи обороти - Американски Голф
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”