Здравейте колеги,след дълго време без автомобил (последният ми беше голф 3-ка 1,9 тди 90 кс. 1z преди повече от 4 години) реших отново да си взема голфче и се спрях на голф 4 1,9 тди 131 помпа дюза ! Има дребни забележки като предна броня за пръскане и някои датчик на abs но до тук добре,също човека каза че наскоро я карал и се откачил маркуча на интеркулера,това какво значи според вас,закачих я на комп за да видим за грешки и както казах излязоха няколко като например датчик на абс а и може би и на есп-то,също така показа че и една клапа на климатроника не работело,друго което ми направи впечатление е че като застанем срещу двигателя от дясната страна на пластмасовия капак има едни свещи които затопляли водата таа едната свещ направо беше тотално нагоряла,ако може да ми кажете какво се е случило,собственика на колата каза че това не е проблем и трябва да се смени за да не се подпали.... Това е от мен,който има желание нека оставя коментарите си за този двигател и за тези проблеми които изброих! Благодаря ви !