Първия ми въпрос е - в момента прозорците ми се отварят/затварят, когато вкарам ключа в шофьорската врата и завъртя и задържа ключа, та възможно ли е това да се направи със самото централно да се случва от копчетата на дистанционното и по какъв начин. И като заговорихме за дистанционното единствения момент в който ме хваща и отключва/заключва е когато съм до предните врати ама вече буквално до тях, това е малко дразнещо и се чудя дали при всички е така или проблема е само в моето "радио" (дистанционно). Продължавам с въпросите как и възможно ли е да се направи да се заключва колата след определена скорост да кажем от 15км/ч или при натискане на спирачка и съответно в момента в който извадя ключа или я загася да се отключва. Друго интересно въпросче за мен е защо борд компютъра няма екстрата да показва колко км остават до следващо зареждане, досега не ми се беше случвало да липсва такава функция, възможно ли е да е изключена или просто отсъства при нашите хечбеци. Друго, което ме вълнува е може ли да се направи така, че да ми показва кога врата/багажник е отворен? Ядосва ме и това, че когато заключа не светват мигачите, а само при отключване. И последното друго странно което пък забелязах днес е, че когато заключа с централното всички врати се заключват, а когато заключа с копчето в колата вратите, задна лява се заключва и веднага след това се отключва, вратата е затворена, изрично я тествах, също забелязах и че когато я отворя лампите не светват, каква може да е причината?
P.S. За езика на борд компютъра, четох че трябва на компютър да се връзва, може ли толкова занимавка за един език, според мен не са го измислили това... :D Ако може и да ме насочите къде и колко би ми струвала тази на пръв поглед проста задача. От София съм, надявам се да не ме наспамите много с тази емотиконка