Е, изяснихме си вече нещата, не знам, от къде ми дойде въпроса за моноинжекцията, може би от странния код и годината, но както и да е, вече е ясно.
Пак си объркал, писал си 1.6, няма 60 коня 1.6.
Как не може да запали? Само върти, така ли? Или изобщо не върти.
Температурния датчик се намира отдясно, на един "октопод", проследи тръбите от радиатора, къде отиват, мисля, че имаше жълт пръстен или беше жълт, щом не може да запали може и да е той причината, датчика, като замине показва - 45 градуса по дефолт и компа си мисли, че е много студено, обикновено при заминал датчик не могат да палят топли, а ти после нямаш проблеми. Най-вероятно имаш бедна смес, а щеше да имаш богата, заради датчика, но го провери ако искаш и го смени. Мери се с мултицет или се проверява с ваг-ком, колко градуса показва.
С махнат датчик, моето поло палеше без проблем, пробвай да го махнеш, да видиш, какво ще стане, макар, че пак не е гаранция.
Бай Сандо е по запознат, предполагам , че ще ти даде по точни насоки.
Браво, за желанието да се оправиш сам колега!
Хич да не ти пука, части има много и са евтини, включително и дросел, втора употреба, има колкото искаш.
Температурният датчик ти е около 15-20 лв и се сменя лесно, трябва да долееш и антифриз, ако си бърз, може и по малко да доливаш.