Голям луфт на скоростите.
- popodopolo
- Автомобил:
- Двигател:
Голям луфт на скоростите.
От доста време лоста на скоростите ми е с голям луфт.Самите скорости си влизат добре,но...Нека някой страдал от това да сподели как се е спасявал.Просто лоста и на скорост играе по 3-4 см.встрани.Колата е 1.6 бензин 

- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Продава се комплектче с пласмасови втулки и уплътнения за лостовата система - не е скъпо но смяната е играчка, разкачат се гърнета за часто от тях и други такива.
Последна промяна от dj_tuhla на Пет 16 фев 2007 22:33, променено общо 1 път.
- popodopolo
- Автомобил:
- Двигател:
Плашите ме
Казаха ми че комплекта струвал около 7-8 лева.Това е лесно.Само се притеснявам да не попадна на някай фалшиви!
Ами тея гърнета...
Може ли да се заобиколи свалянето им,защото нА свръзката след катализатора има една ламарина с 2 скоби и издишаше въпреки че бяха стегнати докрай гайките!Доста се поизпотих докато обезшумя системата

Ами тея гърнета...
Може ли да се заобиколи свалянето им,защото нА свръзката след катализатора има една ламарина с 2 скоби и издишаше въпреки че бяха стегнати докрай гайките!Доста се поизпотих докато обезшумя системата

- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Ами можеш да пробваш да изпосмениш само тези отпред при двигателя за които не е нужно да се вреш отдолу при гърнетата, но дали ще има пълен ефект така ... Ако все пак се стигне до разкачане, в Бриколаж продават една ремонтна паста за изпускателна система - нещо като кит втвърдява се като се нагрее, 4-5 лв струва, е с това като намажеш по дупки и свръзки и край с п**денето.
А колега evgenyh, тази гумената топка е само една от възможностите за проблема - онзи ден бях свидетел как тя си беше ок, а луфта се оправи след смяна на другите дреболии комплект.
А колега evgenyh, тази гумената топка е само една от възможностите за проблема - онзи ден бях свидетел как тя си беше ок, а луфта се оправи след смяна на другите дреболии комплект.
Последна промяна от dj_tuhla на Пет 16 фев 2007 23:22, променено общо 2 пъти.
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- popodopolo
- Автомобил:
- Двигател:
- popodopolo
- Автомобил:
- Двигател:
- popodopolo
- Автомобил: