ivan.ivanov16 написа: Миналата година си купих Бора 2.0 115hp комби
До колкото съм запознат, това е един от най-споучливите и икономични двигатели на VW (може да греша нямам доказателства но това знам).
средна скорост 100 км (300км е пътя успявам да го направя за 3 часа) е 7-8.
Веднъж я тествах за разход и карах с ограниченията - пътя ми беше 4 часа но разхода падна на 6.
Като цяло съм нов във форума и не разбирам много от коли, но имам голямо желание да разбера всичко за тази кола. Много я харесвам и искам да я "опозная" максимално :)
Dagestan написа:ivan.ivanov16 написа: Миналата година си купих Бора 2.0 115hp комби
Аууу, как можа да си вземеш такъв дарак.До колкото съм запознат, това е един от най-споучливите и икономични двигатели на VW (може да греша нямам доказателства но това знам).
Въобще не си запознат, този двигател е всичко друго, но не и от най-сполучливите и икономични ВАГени.средна скорост 100 км (300км е пътя успявам да го направя за 3 часа) е 7-8.
Да направиш средна скорост 100км/ч и да вземеш пътя за 3 часа граничи с невъзможното. За да направиш средна скорост от 100км/ч трябва да си карал Бората на умирачка и разхода няма да ти излезе 7-8, а поне 10+2(съответно газ/масло)Веднъж я тествах за разход и карах с ограниченията - пътя ми беше 4 часа но разхода падна на 6.
И един мармот завива шоколада в станиолКато цяло съм нов във форума и не разбирам много от коли, но имам голямо желание да разбера всичко за тази кола. Много я харесвам и искам да я "опозная" максимално :)
Личи си, че не разбираш много от коли, щом си си купил кола с този двигател, по-добре я продай и си купи Венто 1.8 моно, или смени мотора на Бората с такъв. Ако толкова искаш да я опознаеш, разглоби двигателя да видиш какво има вътре.
П.П. Специално за гусин Занков и сие. (да не се взима всичко от написаното насериозно)
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта