Резултат:

Няма какво да говоря.. Пазете себеси и останалите!
niikoo_1 написа:Баце кво става все на лощо му върви на твойто голфче.
Леко те е пристъргал, ще го оправиш, не се нервирай.
Баща ми преди години, когато строяха Била - Младост, един циментовоз го закачи с ремаркето точно на байра на ХМС, а от долу един самослвал който се беше засилил и той го закачи и така бяха влачили колата двата камиона над десетина метра, а резултата беше:
Че колата изглеждаше като твойта само, че от предна до задна броня и от двете страни имаше и два счупени джама.
Ама си вървеше, въпреки, че изглездаше като хармоника.
niikoo_1 написа:Ми там е много деликатно, защото има стеснение на пътя и камионите с ремаркета доста често закачат по някоя друга кола.
Хубавото, е че тоя с камиона е спрял, защото тоя дето закачи баща ми не беше спрял, единствено тоя със самосвала спря, но той не беше виновен.
Резултата беше 800лв. вътрешно за нас, щото колата нямаше каско, а само гражданска.
Които минава по тоя път на ХМС-то да има винаги едно на ум точно на стеснението, лично винаги глегам да пускам и да се пазя от такива дето се бутат.
trunner написа:Абе като цяло TIR'аджиите са си пишман шофьори - намразил съм ги до болка, ама не можеш да ги промениш! Някъде наскоро бях чул следното "Можеш да изкараш петела от село, но селското от петела - НЕ!" Смятам, че важи и за въпросните шофьори! Съжалявам за колегата!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта