ПТП заради пиян шофьор на тир!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

ПТП заради пиян шофьор на тир!

Мнениеот Hertz » Нед 18 фев 2007 15:16

Незнам какво има да обяснявам, само исакм ви кажа да се пазите и да не сядате зад волана след употреба на алкохол! Шофьора на тира беше с 1.51 промила :x

Резултат:
Изображение
Изображение
Изображение

Няма какво да говоря.. Пазете себеси и останалите!

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Нед 18 фев 2007 15:21

:cry:
Hertz, бате, на тебе не ти върви нещо напоследък! :cry:

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Нед 18 фев 2007 15:23

Симо искрено ти съчувствам :cry: Но най-важното е че ти си добре :) ,а колата ще стане като нова.Още веднъж съжалявам за случката...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 18 фев 2007 15:30

как стана? тоя те изпреварваше ли?

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 18 фев 2007 15:36

Баце кво става все на лощо му върви на твойто голфче.

Леко те е пристъргал, ще го оправиш, не се нервирай.

Баща ми преди години, когато строяха Била - Младост, един циментовоз го закачи с ремаркето точно на байра на ХМС, а от долу един самослвал който се беше засилил и той го закачи и така бяха влачили колата двата камиона над десетина метра, а резултата беше:

Че колата изглеждаше като твойта само, че от предна до задна броня и от двете страни имаше и два счупени джама.

Ама си вървеше, въпреки, че изглездаше като хармоника. :lol:

Потребителски аватар
Hertz
Двигател:

Мнениеот Hertz » Нед 18 фев 2007 15:38

niikoo_1 написа:Баце кво става все на лощо му върви на твойто голфче.

Леко те е пристъргал, ще го оправиш, не се нервирай.

Баща ми преди години, когато строяха Била - Младост, един циментовоз го закачи с ремаркето точно на байра на ХМС, а от долу един самослвал който се беше засилил и той го закачи и така бяха влачили колата двата камиона над десетина метра, а резултата беше:

Че колата изглеждаше като твойта само, че от предна до задна броня и от двете страни имаше и два счупени джама.

Ама си вървеше, въпреки, че изглездаше като хармоника. :lol:

Ха, сега може ли да познаеш каде точно стана това - ХМС ..
А тираджията беше пиян на кирка едвам ходеше :x

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 18 фев 2007 15:44

Ми там е много деликатно, защото има стеснение на пътя и камионите с ремаркета доста често закачат по някоя друга кола.
Хубавото, е че тоя с камиона е спрял, защото тоя дето закачи баща ми не беше спрял, единствено тоя със самосвала спря, но той не беше виновен.
Резултата беше 800лв. вътрешно за нас, щото колата нямаше каско, а само гражданска.

Които минава по тоя път на ХМС-то да има винаги едно на ум точно на стеснението, лично винаги глегам да пускам и да се пазя от такива дето се бутат.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 18 фев 2007 15:46

Леле човек тънко си минал.. повечето хора след катастрофа с ТИР нямат възможност да говорят/пишат...

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Нед 18 фев 2007 15:48

Абе като цяло TIR'аджиите са си пишман шофьори - намразил съм ги до болка, ама не можеш да ги промениш! Някъде наскоро бях чул следното "Можеш да изкараш петела от село, но селското от петела - НЕ!" Смятам, че важи и за въпросните шофьори! Съжалявам за колегата!!!

Потребителски аватар
Hertz
Двигател:

Мнениеот Hertz » Нед 18 фев 2007 15:50

niikoo_1 написа:Ми там е много деликатно, защото има стеснение на пътя и камионите с ремаркета доста често закачат по някоя друга кола.
Хубавото, е че тоя с камиона е спрял, защото тоя дето закачи баща ми не беше спрял, единствено тоя със самосвала спря, но той не беше виновен.
Резултата беше 800лв. вътрешно за нас, щото колата нямаше каско, а само гражданска.

Които минава по тоя път на ХМС-то да има винаги едно на ум точно на стеснението, лично винаги глегам да пускам и да се пазя от такива дето се бутат.

Човек не ми се разказва, но искам да кажа че на тази земя има МНОГО добри хора - :обичам ви

Последно ще кажа че шофьора НЕ СПРЯ, а тръгна да бяга от ПТП-то! Ако знаеш каде е Макдоналдс - е тям спря и то не по свое желание - Един от тези добри хора (бил зад мен) го видял и го засече на Макдоналдс-а за да спре! :x

Ако Човека не ми беше помогнал, тираджията щеше да си бие камшика без никакво чувство за вина :evil:

Изобщо не искам да разказвам, приемете темата като послание да се пазите :cry:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Нед 18 фев 2007 16:30

Важното е че ти си добре и си се разминал само с лек стрес. Колата лесно ще се оправи, че няма и да и личи, като нова ще стане!

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 18 фев 2007 17:21

съжалявам за случилото се, този шофьор трябва да е в затвора за няколко години за опит за непредумишлено убийство.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 18 фев 2007 17:22

колега, български ли беше тир-а?

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Нед 18 фев 2007 22:17

trunner написа:Абе като цяло TIR'аджиите са си пишман шофьори - намразил съм ги до болка, ама не можеш да ги промениш! Някъде наскоро бях чул следното "Можеш да изкараш петела от село, но селското от петела - НЕ!" Смятам, че важи и за въпросните шофьори! Съжалявам за колегата!!!

абе днеска ходих на юг през владая.... някъде перник ли беше, къде - светофар, лявото платно - за наляво, дясното за направо, сядам си в дясното като примерен водач, за да си карам направо, а и да заобиколя тира, който беше в лявото платно очевидно с идея да продължи направо и той, светва зелено - аз тръгвам ама и тира също, а напред платното едно аз дръпвам леко пред него тоя почва да свири па свети, аз пускам газта, гледам назад лошо с тъмните цайси оня ръкомаха нещо, намалям още повече натискам спирачката, посягам към щангата, жена ми почва да ме успокоява оня отзад млъкна и си продължих по живо по здраво .... абе не им се връзвайте на такива, пазете се... на колегата - вярно, щом само с това си се разминал, си добре човече някой там горе те обича ... ходи запали една свещ...

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Нед 18 фев 2007 22:20

emdless4,откъде купи цайсите (тъмните) mhihi

Върни се в “Пътеводител”