за филтъра на купето на голф 3......
- gotin_83
- Автомобил:
- Двигател:
за филтъра на купето на голф 3......
разбрах че нямам филтър на купето оригинално но искам да имам защото понамирисва оттам но незнам точно какъв материал да избера да си направя и дали като го сложа няма да натоваря вентилатора и да изгори някъкви идеи
- tbs_niki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: за филтъра на купето на голф 3......
gotin_83 написа:разбрах че нямам филтър на купето оригинално но искам да имам защото понамирисва оттам но незнам точно какъв материал да избера да си направя и дали като го сложа няма да натоваря вентилатора и да изгори някъкви идеи
защо да нямаш и аз карам Г3-93г но имам под дясната чистачка

- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:

Ма що се излагате бе колеги,. аз също нямах ...само една цедка..дето пречи да не влизат врабчета

Дали от морга или от магазина , си взимаш долната част,даржача на филтара , и горната рамка, дето го затиска...
мен ме дразни само това че филтрото е 21 лева и ще мисля умнотия , вместо него ...
слагаш си рамката и си готов, навремето, преди 3 год, струваше 63 лева.... от тогава се радвам на чист въздух и тотална липса на прах .....но след 4000 км е за нов...

- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
филтъра
За 0,98 лв си купин филтър за абсорбатор. Срязах си го на 6 части 20см/25см и с едно ластиче вски месец си го сменям, защото след карането в Сф прилича все едно съм си чистил комина на камината. Уточнявам, че сам с Голф2. Не занам как е при 3. И спях всякакъв прах в купето от парното, включително и на всеки 3 месеца да си мия духалките.
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Преди няколко дни в една подобна тема го написах, но да го пиша пак:
Филтър за фритюрник, двуслоен, с активен въглен. Цена 2.20. Достатъчен, за да се среже на 2 и да се ползва 2 пъти.
Начина за закрепване го оставям на вашето въображение. Аз лично смятам да си направя рамка от дебел монолитен проводник и да го поставя под решетката за врабчета
Филтър за фритюрник, двуслоен, с активен въглен. Цена 2.20. Достатъчен, за да се среже на 2 и да се ползва 2 пъти.
Начина за закрепване го оставям на вашето въображение. Аз лично смятам да си направя рамка от дебел монолитен проводник и да го поставя под решетката за врабчета

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”