Проблем с Километража-Решен :)
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с Километража-Решен :)
Колеги днес ми отказа километража както и този дет се занулява така и постоянният...пробвах да го зануля пак не отчита а скоростомера си ми работи.Значи като го занулих и ми направи впечатление че от време на време почва да отчита и то все при по-висока скорост някаде след 90-100км/ч,Но за пробег от отколо 12км ми отчете само 600м.Кажете ми как да го оправя че аз мн се ядосвам като нещо не ми е наред по колата (както сигурно и повечето от този форум)...Мерси предварително
Последна промяна от Gesha_GTI на Вто 20 фев 2007 16:06, променено общо 1 път.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хас
Колега и аз имам същият проблем .... само че при мен въобще не отчита. Минал съм над 12 000км ии си седи между 0 и 1. Гадна работа. До колкото знам това си е направо за ново табло, няма оправия. Чупело се някакво зъбно колелце ако не се лъжа. А ново табло от каде може да се вземе и представа си нямам 

- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Километраж
Здрасти колега,
предполагам знаеш как се свалят уредите от таблото? Доколкото си спомням устройството на брояча има един червячен механизъм, който го задвижва, предполагам че тои е отказал, единственния начин да се разбере е като се разглбят уредите. Ако е отстанимо без подмяна на елементи добре иначе се купува едно друго табло и от две правиш едно.
Успех и пиши как е!
предполагам знаеш как се свалят уредите от таблото? Доколкото си спомням устройството на брояча има един червячен механизъм, който го задвижва, предполагам че тои е отказал, единственния начин да се разбере е като се разглбят уредите. Ако е отстанимо без подмяна на елементи добре иначе се купува едно друго табло и от две правиш едно.
Успех и пиши как е!

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
js
Де и аз да имах твоя късмет
Моето доста бой е изяло и нищо ...
Glove ще видя това което казваш... дано се окаже този механизъм.

Glove ще видя това което казваш... дано се окаже този механизъм.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hs
Мерси ... аз обаче ще го разглобявам като се позатопли малко, че са не ми се занимава
Мисля да го оправя преди да сменя маслото....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”