Дали е лагер.....
- Leppard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дали е лагер.....
Здравейте всички фенове!!! Като повечето наши сънародници и аз си взех Г3 2-ра ръка защото много се кефя на модела...... но, писал съм и за други проблеми във форума ама сега ми изникна нещо за което имам предположение но, не съм сигурен. Когато карам без значение дали работи двигателя или не (нарочно угасен) чувам едно свирене от лявата ми страна. Не мога да локирам дали е от предното колело или задното. Ако е лагер моля кажете ми възможно ли е да блокира по време на движение и да стане една....... абе мазало. Благодаря предварително!!!
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- Leppard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря на всички които дадоха мнение повъпроса. Няма как ще се разтърся напред назад и дано барна по евтини лагери е разбира се ще гледам и качеството да е добро. Относно шума който чувам ако вдигна на крик колата и завъртя гумите ръчно би ли могло да се разбере скапан ли лагера и как точно да позная.
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
Leppard написа:.... Относно шума който чувам ако вдигна на крик колата и завъртя гумите ръчно би ли могло да се разбере скапан ли лагера и как точно да позная.
Няма как да го чуеш По принцип лагер се чува при скорост около 40км/ч Ако вдигнеш колата на подемник при който гумите са свободни и подкараш на 1-ва /умната/ се чува лесно Избери си един сервиз с такъв подемник и действай Там ще те насочат и за лагера
Иначе не е опасно да се кара така,но впоследствие ще се стигне и до смяна на главина
Успех
- Nick_axe
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип SKF се водят най-хубавите лагери, но и FAG и INA и SNR ,че и някои японски не им отстъпват.
Ако си намериш истиски от която и да е от тези марки няма да сгрешиш
ps МНОГО Е ВАЖНО лагерите трябва да се сменят без извращения като чукове ,щанги и т.н защото като изкривиш лагера все едно нищо не си направил
Ако си намериш истиски от която и да е от тези марки няма да сгрешиш

ps МНОГО Е ВАЖНО лагерите трябва да се сменят без извращения като чукове ,щанги и т.н защото като изкривиш лагера все едно нищо не си направил

Последна промяна от Nick_axe на Вто 20 фев 2007 12:19, променено общо 1 път.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”