Проблем с вратите на двуврат Голф 1
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с вратите на двуврат Голф 1
Колеги понеже днес малко бързах и дори и музиката не бях пуснал и ми направи впечатление че при скорост след 155км/ч вратата ми буквално се отлепя от колонката на предното стъкло и просто шумът е ужасен пък и вътре си духа стабилно. Дали трябва да сменя уплатнение или просто при по високи скорости тва си е вроден дефект при единичките.Карал съм я и много пъти по бързо от днес и не ми е направило впечатление преди,дали защото съм бил надънил музиката или просто проблема ми се е появил сега...Гледах вратата не ми се видя увиснала пък и се затваря перфектно,съвсем леко.Ако някои може да даде съвети как да го оправя ще съм мн.благодарен
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Колега, това само при стъклото на вратата ли се получава, или на цялата врата?
Щото навремето, когато бях с Трабантче, ми се беше скъсала някаква заварка на рамката на стъклото в предната си част и точно там по същия начин се отваряше, ако отрехна стъклото. Не, че успявах да вдигна тая скорост с него, де!
Ама наблизо бях!
Щото навремето, когато бях с Трабантче, ми се беше скъсала някаква заварка на рамката на стъклото в предната си част и точно там по същия начин се отваряше, ако отрехна стъклото. Не, че успявах да вдигна тая скорост с него, де!

- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На цялата врата колега и при ниска скорост това го няма примерно карам си 130,140 и чак някаде след 150,160км/ч се появява.А преди малко ми се стори и че духа от там и като карам по бавно.Дали е уплатнение или трябва да ходя някаде да ми регулират вратите(тва е че се затварят супер лесно и за тва не искам мн да ги пипам)
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Хм... Ами моята, шофьорската, беше пропаднала и едим познат тенекеджия вика: Дай да я оправим! Вярно, оправи я, не седеше пропаднало, но това се получи като искара горната панта леко навън. Резултата беше, че почна от там да духа, че и водичка да влиза, когато вали!
Е, сега пак е пропаднала, защото след N на брой проби си я върнах в старото положение.
Провери да не би просто да ти е разхлабена някоя панта, но не ми се вярва. Лично аз сигурно бих предпочел вариянта с допълнителното уплътнение.
Хехе... имам богат опит в тая насока, защото на споменатия Трабант виждах пътя м/у пътническата врата и пода преди да сложа уплътнение!

Е, сега пак е пропаднала, защото след N на брой проби си я върнах в старото положение.
Провери да не би просто да ти е разхлабена някоя панта, но не ми се вярва. Лично аз сигурно бих предпочел вариянта с допълнителното уплътнение.
Хехе... имам богат опит в тая насока, защото на споменатия Трабант виждах пътя м/у пътническата врата и пода преди да сложа уплътнение!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”