Преден нож (добавка) за предна броня Голф 4
- Djaniko0o
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AHF+ 98
Преден нож (добавка) за предна броня Голф 4
Здравейте! Счупих ножа на предната броня, намерих една тема за смяна на този нож във форума и прочетох, че новият нож бил с лоша пластмаса и се чупел лесно въпросът ми е дали нов да си взема (25лв) или да търся втора ръка запазен как мислите, колеги?
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Re: Преден нож (добавка) за предна броня Голф 4
2-ра ръка, според мен.
Сменял съм така подкалник - "новият" се счупи още при поставянето и си взех 2-ра ръка оригинален.
Сменял съм така подкалник - "новият" се счупи още при поставянето и си взех 2-ра ръка оригинален.
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AUS 2000
Колега, аз смених кората под ДВГ и ножа с нови. Материала е ужасен и твърд. Никаква еластичност. Още първата зима счупих и двата елемента в заледените коловози. Сложих оригинални 2ра употреба и сега никакви ядове. Проблема е, че трудно ще ти продадат първо здрав нож и ако е здрав, ще го дават с бронята. Търси такава с счупена броня, но здрав нож. Там е по-голям шанса да ти дадат само него.
- nikolay_ss
- Автомобил: Touareg 7P6
- Двигател:
Не е трудно. Втора ръка вземай. Пиши в голф 4 групата във фейсбук за нула време ще си намериш.
- Djaniko0o
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AHF+ 98
Благодаря Ви много колеги! Намерих за 20лв оригинален в добро състояние, че вече ми е втори китайски счупен, първият беше не по моя вина счупен обаче вторият път аз съм си виновен, не пътя

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”