Днес бях в една автокъща ,имаше няколко пасата,избрах да тествам един сив пасатор ,който набиваше на очи(беше с сменени фарове,които и отиваха.Колата ми хареса ,разбрахме се купих го, и веднага в кат да го регистрирам ,тъй като беше нов внос,ето я колата : http://www.cars.bg/u808114
след работата в кат ,сипвам дизел за 20 лв. 7 и нещо литра.Карам аз ,може би 30-40 км и почва да ми свети индикатора на дизела,че било на свършване - тва нормално ли е или имаще нередно ,борд компа ми показва 8.5/100 км.
Колата също така рядко пали от раз.Първо като вкарам включа и дам контакт нещо бибитка 3 пъти и на таблото се появява това:

След това - съединителя на колата е малко твърд и се чува някакво скърцане при натискане на педала,само на задна влиза малко по трудно ,също така ми показва ,че спирачната течност е с недостатъчно количество - може ли да е това ?колата иначе отделя "горе" аз съм свикнал някаде на средата или долу да отделя.
Тези проблеми настрана колата има страшно добра возия ,също така е мн удобна и приятна за каране