Как се проверяват лампите в таблото?
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как се проверяват лампите в таблото?
Има ли начин как да светна цялото табло да видя дали ми светят всички лампички ?
- budimir
- Автомобил:
- Двигател:
Тези които са важни, алтернатор, абс и подобни светват, като подадеш на контакт преди да завъртиш стартера и после загасват. Другите за мигачи, светлини и т.н. - пусни си съответния консуматор и ще разбереш кое работи и кое не. Друг е въпроса, че някои от лампите могат да не светят не само заради изгоряла крушка.
В тази връзка да попитам - има ли индикатор за пуснати габарити и къси светлни при 6N или, се разчита на осветлението на таблото да те подсеща.
В тази връзка да попитам - има ли индикатор за пуснати габарити и къси светлни при 6N или, се разчита на осветлението на таблото да те подсеща.
- budimir
- Автомобил:
- Двигател:
Може би, не си зададох правилно въпроса. Интересува ме, дали има лампичка (защото при мен не свети такава), както на други автомобили, която да индикира, ча са пуснати светлините. Обикновено когато има такава, тя е зелено фарче и когато превключиш на дълги изгасва и светва друга синя (синята ми свети). За това дали са забравени светлините при неработещ двигател си имам зумер.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
budimir написа:Може би, не си зададох правилно въпроса. Интересува ме, дали има лампичка (защото при мен не свети такава), както на други автомобили, която да индикира, ча са пуснати светлините. Обикновено когато има такава, тя е зелено фарче и когато превключиш на дълги изгасва и светва друга синя (синята ми свети). За това дали са забравени светлините при неработещ двигател си имам зумер.
Няма такава лампа, свети осветлението на таблото само. Така е при нашите ФВ, какво да ги правиш..

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”