За спане виж нещо около/в Сегет, досега не съм спирал за нощувки там, но не мисля че ще е скъпо. Огледай цените в bookings и Airbnb и виж какво те устройва най-добре.
До там го дават 11 часа път и тъкмо ще си минал над половината. Пътя ти е само магистрала до там и общо взето се взима без проблем. За след това в Румъния мисля няма никакви магистрали и ще се пътува по-бавно, аз от София и никога не съм минавал така че не мога да ти бъда полезен с тази отсечка.
В Германия винетки няма, като видиш знака, че отпадат всички ограничения може да си караш с колкото искаш ако си любител. Австрия, Унгария и Румъния имат винетки - тук можеш да видиш цени
https://www.tolls.eu/europe.
Горивата по магистралата са доста скъпи в сравнение извън тях. Не знам с каква кола си, но гледай да заредиш още в града в който тръгваш, че разликата с магистралата е голяма. В зависимост колко може да минеш, гледай да заредиш някъде дали в Линц, Виена или другаде. Потърси къде има бензиностанции Jet/OMV/MOL по пътя ти. Заслужава си да се отклониш няколко километра и да загубиш 5-6мин. По лични наблюдения разликите в цените могат да стигнат 25-30ст. което хич не е малко.