Днес смених 4-те свещи на голфчето,защото 2 бяха изгорели.Сложих Беру.Всичко с тях мина добре,но кабелите(лулите) се бяха изпекли и се изпотрошиха

Купих от Порше нов захранващ кабел иднес го смених,но малко прибързано и тези дни ще го доизкусурявам,че не съм доволен как стана.Отрязах стария кабел в началото на гофрирания маркуч и новия намотах с изолир банд и го намуших в снопа (гофрето) където върви стария и останалата инсталация.Много тегаво се намуши в гофрето и съм го поомотал и него и сложих няколко свински опашки да го държът.Въпроса е от къде да купя допълнително гофриран маркуч издържащ на температура та да си го прокарам отделно и да стане по-кадърно?
Другото което ме тормози е,че новите кабели са без букса накрая и трабваше да използвам старата.Срязах я и ги съединих,но и тук се получи тъпо,защото нямах поялник под ръка и ги умотах.Искам и това да преправя и ще съм благодарен ако дадете насоки и в това

Ще съм благодарен ако някой правил тази операция сподели опит как да стане максимално кадърно и безопасно