-Ако сложа този с 11мм елемент гнп-то (колата е всичко сток) какви + ще има ?Дали ще увеличи мощността и разхода ? Няма ли да задави повече двигателя ? Очаквам мнения колеги

highline_4motion написа:Колеги , относно имам проблем авансатора има проблем и търся из нета продават се цели , не вървят отделно.И един колега ми предложи гнп за добра цена ,но е 11мм елементов каза че ще повдигне мощността съвсем малко ,моят въпрос е следния-
-Ако сложа този с 11мм елемент гнп-то (колата е всичко сток) какви + ще има ?Дали ще увеличи мощността и разхода ? Няма ли да задави повече двигателя ? Очаквам мнения колеги![]()
Sstefaan84 написа:highline_4motion написа:Колеги , относно имам проблем авансатора има проблем и търся из нета продават се цели , не вървят отделно.И един колега ми предложи гнп за добра цена ,но е 11мм елементов каза че ще повдигне мощността съвсем малко ,моят въпрос е следния-
-Ако сложа този с 11мм елемент гнп-то (колата е всичко сток) какви + ще има ?Дали ще увеличи мощността и разхода ? Няма ли да задави повече двигателя ? Очаквам мнения колеги![]()
А какав е проблема с авансатора,питам защото наскоро и аз го играх това?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 42 госта