Момчета и момичета дано съм улучил мястото на темата.
Искам да попитам някой използвал ли е нещо подобно https://praktis.bg/sprey-za-pochistvane ... itsi-500ml
давам линк примерен има го на цена от 9 до 11 лева приблизително . Искам да помоля някой дали е използвал нещо подобно
гледах има поне 10 подобни продукта на фирмате като вюрт, бернер , ликимоли, к2, манол .... и други
Правил съм регенерация на ДПФ софтоерно не искам да пробвам отново последни път само дето не ми се запали колата, предложиха ми вариант ,да го махна
дпф като не ми хареса или да го закарам на така нареченото (пране на ДПФ) . Но тези два варианта са доста скъпи премахването е от 350 до 800 лева
прането е =около 350 лева . Препарата е 10 лева но дали действа . Ако някой е провал нека сподели .
Ако попитате за колата пасат б7 .
DPF спрей за почистване мотип мнения някой пробал ли е
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: DPF спрей за почистване мотип мнения някой пробал ли е
То "прането" по същество е с такъв спрей. Плащаш си за труда основно:
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Така или иначе от кипчето разбрах, че трябва да му се пусне регенарация след като се пусне спрея.
А това води до повишена температура в изпускателните тръби, 800+ градуса. Това не би трябвало да представлява проблем, но колегата казва че щяла да му се запали колата предния път
А това води до повишена температура в изпускателните тръби, 800+ градуса. Това не би трябвало да представлява проблем, но колегата казва че щяла да му се запали колата предния път
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Стотинки хвърлени на вятъра
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”