Passat B7 - подобрения и обща информация за модела
Re: Passat B7 - тунинг, подобрения, ремонти
Колеги, с какво подхранвате кожените салони? Имам 1хмясто , което леко ме дразни и кожата е започнала да се сбръчква.
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Може да идеш в Ледър Клиник, зад Лидл на Околовръстното с София. Ще ти я направят като нова.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател:
DoH_KuXoT написа:gergovprint написа:моля за съвет за ELM327 от алиекспрес (кой би ми свършил работа за Б7 дизел)
https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... for+diesel
последно взех това за 2.76$ работи на дизелов 1.6тди в В7https://www.aliexpress.com/item/Automotive-Scanner-Super-Mini-ELM327-Bluetooth-V2-1-V1-5-OBD2-Car-Diagnostic-Tool-ELM-327/32951222476.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dHQgY15
мерси, но като се зачитам надолу китеаеца е писал че не работи за дизели (при тебе работи казваш)
-
- Двигател:
imedarov написа:Аз поръчах Carista за 19.99$, като дойде ще пиша дали работи
....ще чакам мнение (и линк ако може)
-
- Двигател:
между другото (бях закупил модул за прибиране на огледалата автоматично) ...за ЕU версия - китаеца твърдеше че работи , ..оказа се за моя автомобил че не сработва
пъха се в OBD-то (ако някой има интерес да пробва за неговия автомобил - давам му го ако му сработи)
пъха се в OBD-то (ако някой има интерес да пробва за неговия автомобил - давам му го ако му сработи)
- bobi_robi
- Автомобил: Passat Б8
- Двигател: DFHA 2021
- Контакти:
Re: RE: Re: Passat B7 - тунинг, подобрения, ремонти
Това нещо се оправи като направих ъпдейт на firnware-a на РНС.bobi_robi написа:Тел. книга само на таблото я виждам, РНС510 не я вижда в това съм убеден че съм го тествал:).
Това което знам е че е преди колата е била с 315 и е подменена с 510.
Нещо по кодировката може би, нз не съм търсил.
Може това да има значение нещо...
В момента съм със верзия 5274, и е ок.
Ако некой иска диска, да си ъпдейте го подарявам.
gergovprint написа:между другото (бях закупил модул за прибиране на огледалата автоматично) ...за ЕU версия - китаеца твърдеше че работи , ..оказа се за моя автомобил че не сработва
Прати снимка да видя как изглежда че ме заинтригува :) Ако си от Сф може да тестваме на мойта дали ще стане....
-
- Двигател: CFFB
Искам да попитам колегите ,които са взимали от тези педали от Алиекспрес дали всичко е пасвало.Аз си поръчах едни уж пишеше ,че стават за Пасат Б7 ,но като тръгнах да ги слагам трите паснаха,но този в ляво за почивката не става,някак идва тесен и не може хем да обхване мокета,хем да се сложи болтчето за фиксиране.Има ли как да си взема само тази част или навсякъде са комплект.Иначе монтирах плафони за осветяване в краката ,там нямаше проблем освен това,че са го направили с един диод и са леко слаби,но вършат работа.По разни клипове за монтажа на тези плафони и настройката после видях ,че от менюто на таблото ги пускат и спират и настройват с колко % сила да светят,но при мен тая опция я няма и след кодиране на модула просто си светят , аз съм с това табло с цветния дисплей не знам точно как се води.Някъде назад по страниците мисля бях засякал че може да се ъпдейтва таблото ако правилно съм разбрал.
- VasilStoichkov
- Автомобил: Passat B7 Variant 4motion 177hp
- Двигател: CFGC
Re: RE: Re: Passat B7 - тунинг, подобрения, ремонти
gergovprint написа:
А кога трябва да се прибират? При заключване на колата ли? То това неможе ли да се кодира?
- bobi_robi
- Автомобил: Passat Б8
- Двигател: DFHA 2021
- Контакти:
Re: RE: Re: RE: Re: Passat B7 - тунинг, подобрения, ремонти
А кога трябва да се прибират? При заключване на колата ли? То това не може ли да се кодира?[/quote]Май трябва да се поддържа от комфорт модула хем. Аз съм пуснал rain closing и го имам в менюто но не сработва защото модула не го поддържа. Ако някой знае начин да сподели.. [emoji16]
Колеги, някой може ли да ми направи един диск за навигация или но SD карта? Имам диск, но през 1 2 дена го "плюе" колата с Ерър.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Sd карти се продават по 80 лв или по 20лв, но зависи кое ти е навито.
И бай дъ уей аватарната ти снимка е с alltrack-а който ме върна към марката и даже точно този цвят итази снимка.
И бай дъ уей аватарната ти снимка е с alltrack-а който ме върна към марката и даже точно този цвят итази снимка.
- krasimir.rilski
- Двигател: CFGB
Защо не го копираш на диска на навигацията и от там д го чете
Краси, не знам как става. Имам HDD, който е пълен и не знам как да го изчистя, а рових по настройките. В жабката имам юсб преходник с някаква медия и това не знам за какво е :)
Гришо, а откъде да си купя ? Навито е RNS510
Гришо, а откъде да си купя ? Навито е RNS510
- VasilStoichkov
- Автомобил: Passat B7 Variant 4motion 177hp
- Двигател: CFGC
Някой който е с автоматични светлини може ли да ми каже дали има начин за ръчна регулация на височината, често забелязвам, че хората каращи пред мене на блиска дистанция ги дразни.
-
- Автомобил:
- Двигател:
За 510 е евтината версия на карти по 30 лв и ги има дори в олх. Ако имаш инталирана западна Европа си взимаш източна някоя по нова карта и не я инсталираш, а караш навито да я чете през картата.