Здравейте момчета.След няколко годишно прекъсване пак съм във ВАГ СЕКТАТА с въпросния модел от заглавието.Колата я взех от познат,но май се предоверих и не я закарах на майстор(ма аз съм си виновен).............та на въпросите.Взе да губи антифриз(500 грама за 300 километра),а майстора на когото се доверявам ми каза,че или е ЕГР охладителя или главата(за която четох,че се пукали).Няма бял пушек(като при горене на вода),но има едно странно притрисане през определн период и сутрин при първо палене,просто за секунда се получава(майстора каза,че може да е от течност в цилиндъра).КАК мога бъда сигурен от кое е точно(надявам се да е от ЕГР-а) и откъде да си търся такъв ЕГР(втора употреба,че съм най-обикновен дистрибутор на лютеница

).Предварително се извинявам,ако не се изразявам правилно,но съм ЛАИК на тема коли.Ако се окаже ГЛАВА сменя ли се или се заварява,и ако може някакъв ценови ориентира за цялата процедура-ЧАСТИ и РЕМОНТ(напълно осъзнавам,че това е индивидуално за всеки случай).От БУРГАС съм(ако това има значение).