Въпрос относно клубен стикер?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос относно клубен стикер?
Нов съм във форума. Прочетох доста от темите. Или аз съм пропуснал написаното между редовете или няма такова написано, а именно: Във форума има две катогории лица- регистрирани във форума които не са членове на клуба и регистрирани във форума, които са членове на клуба. При членство се дават на новоприетия член и два стикера vwclub.bg. Да обаче клубни стикери на автомобилите си имат и тези които не са членове на клуба. Не е възможно да се забрани на хората да се слагат такива стикери, но според Вас тези които не са членове на клуба, трябва ли да имат клубен стикер?
- popyi
- Автомобил:
- Двигател:
ами аз например не съм член на клуба ,макарче много искам , но имам стикер
http://images13.snimka.bg/002110383-big.jpg
снимката е огромна mod edit: vaskoto1
http://images13.snimka.bg/002110383-big.jpg
снимката е огромна mod edit: vaskoto1
Аз не съм си сложил стикер, защото не съм член на клуба.
Въпреки, че се отклонявам от темата, сега като видях този стикер ми прави впечатление, че колегите си лепят стикери които имат различни цветове в сърцевината. Едни са сини, зелени, сиви, черни, а други лепят само контура на надписа.
Има ли утрвърден цвят?
Въпреки, че се отклонявам от темата, сега като видях този стикер ми прави впечатление, че колегите си лепят стикери които имат различни цветове в сърцевината. Едни са сини, зелени, сиви, черни, а други лепят само контура на надписа.
Има ли утрвърден цвят?
- popyi
- Автомобил:
- Двигател:
Andrian_VT написа:Аз не съм си сложил стикер, защото не съм член на клуба.
Има ли утрвърден цвят?
немисля че има утвърден цвят защото когато ги купувах моите стикери от софия имаше черно с бял контур и сиво с бял контур, аз избрах втория вариант да ми се върже с цвета на колата.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ами то и аз много искам стикерче ама.....си нямам а и изчетох каквото намерих като информация из раздела "Организационен" и така и не разбрах как точно мога да стана член на клуба или ако не друго то откъде и срещу каква сума мога да си купя стикер на клуба за да си залепя на колата.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
ето я темата за стикерите..
Там Васстопа е дал и Corel Draw- ския файл, който можеш да си свалиш на диск и с него да отидеш във всяка една рекламна агенция, където ще ти го направят в цвят и контур по желание.
Там Васстопа е дал и Corel Draw- ския файл, който можеш да си свалиш на диск и с него да отидеш във всяка една рекламна агенция, където ще ти го направят в цвят и контур по желание.

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
В един мебелен магазин имаше един принтер Epson Stylus някакъв си (на външен вид обикновен) и той можеше да печата на фолио и незнам си какво още.Т.е. ако е свествен принтера (препдолагам с мастилено-струен няма да стане защото ще се размаже) не е проблем да си го изпечаташ на ламинирана хартия или нещо такова....
Аз писах лс на колегата Васстопа да го помоля да ме запише в бройката така че ако сме повече хора нека да се поорганизираме малко и да го помолим за повече наведнъж (защото знае процедурата и има връзки вече явно) и да си ги вземем в близкото бъдеще.
Аз писах лс на колегата Васстопа да го помоля да ме запише в бройката така че ако сме повече хора нека да се поорганизираме малко и да го помолим за повече наведнъж (защото знае процедурата и има връзки вече явно) и да си ги вземем в близкото бъдеще.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
В момента няма налични. Човека с плотера замина за Букурещ да управлява офис там.
zmej ми е пуснал координати на друг човек с плотер, но още нямам време да се свържа с него.
Отделно имаше човек от форума от Пловдив, който каза, че ще направи стикери и ще ги прати до София.
В момента в който има развитие и има налични стикери ще пиша.
zmej ми е пуснал координати на друг човек с плотер, но още нямам време да се свържа с него.
Отделно имаше човек от форума от Пловдив, който каза, че ще направи стикери и ще ги прати до София.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
vasstop написа:В момента няма налични. Човека с плотера замина за Букурещ да управлява офис там.
Да питам ли Маrine ??