777 написа:Ясно. За германците си добре осведомен, а и в Китай имаш представа какво става реално. Няма никаква вероятност да си леко заблуден, неинформиран или захранен с грешна, подвеждаща или лъжлива информация? Сигурно имаш лични агенти там (10-20 броя), които ти докладват от първа ръка.
Колега, знаейки 2 чужди езика и четейки на много места, достатъчно добра картина мога да си съставя. Поставянето под съмнение на това е възможно, но съмнително. Аз не се информирам от БТВ и НоваТВ. Нито от ЕзоТВ. Шанс за всичко има, но шансът ти да грешиш не е по-малък от това аз да съм прав. Това което не ми харесва е постоянно да гледаме другите, все едно собствени глави на раменете нямаме. Ще вадим винаги това, което ни е угодно от цялата информация на фона. Като например това, че в Швеция не носили маски или ще вадим youtube източници като "Народ ли сме или мърша", но целият информационен фон ни е чужд като понятие. Това, че в Германия протестирали заради маските не ги прави герои, нито пък за пример, че постоянно да се споменава. За мен това са ограничени дебили. Това че имали 2 лева повече не ги прави по-малко дебили. Аватарът ми е котка с шапка от фолио и това не е случайно. Няма да се учудя ако в Германия почнат да носят и алуминиеви каски и да твърдят как 5G-то било виновно и коронавирус нямало.
И аз какво, трябва да им подражавам ли? Проблемите се решават с действия. Не да се пънем за всяко нещо като магаре на мост.
Аз се радвам, че се започна с разработката на ваксини, защото считам че ако тази е успешна, като не смятам че може да има значими странични ефекти, може да доведе до цяла серия подобни, които да разрешат и други въпроси.