Оригинала се намира във весник Стандарт:
http://www.standartnews.com/stnews/auto/s4401_2.htm
Искате ли да се предпазите от неприятности на пътя, почистете колата си в началото на пролетта от покрива до гумите. Но не директно на автоматичните четки или под силната струя на маркуча в някоя автомивка. Столични шаманки препоръчват вместо това сами да си забъркате специален разтвор, в който да сипете запарка от билки със защитни свойства. Най-важно обаче е тревите да се сложат именно в последната кофа, с която автомобилът ще бъде окончателно изплакнат. Врачките убеждават, че отварата от дафинов лист, розмарин и копър разпръсвало вибрациите си върху всяка частица от возилото, като така го предпазвала от катастрофи, повреди и дори от крадци. По една супена лъжица от всяка от трите билки, запарени поне 10 минути, вършела по-добра работа дори и от най-скъпата аларма, твърдят мистичните жрици. По думите на магьосниците дори и тези, които разчитат за почистване на автомобилите си на автомивки, също могат да изпълнят съвета им. За целта трябва да приготвят запарката предварително, да я сипят в бутилка с помпичка (каквито продават градинарските магазините за разпръскване на течен тор) и след автомивката да напръскат колата си старателно с мистичната течност.
Гаранцията за пълен успех била, ако операцията бъде повторена със запарка от лично набрани билки преди изгрев слънце на Еньовден.
Копър пази возилото по-добре от аларма
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а какво стана с добрия стар нокът от полинезииски варан, отскубнат от нищо неподозиращото спящо жувотну по време на пълнолуние, фино застроен с 3 капки кръв от леко разбеснял се тазманийски дявол, по време на размножителния период + още незасъхнало аки от крайно рядката и екзотична сляпа летяща костенурка, която навремето е господствала по нашите земи и разбира се да не забрааме комплект изразителни очички на къв да е пекинез и сичко тва леко попарено с 1 литър жива вода, използвана от буйна Каспичанска самодива за разхлаждане от първите все още леки горещини ?!
... ся верно, че сме уж свободна страна и разни хора - разни идеали ... и секи има право да вярва в квот си иска ... и прочее клиширани блаблата - ама пичови тва за мен са пълни глупусти
...
... се едно аз да плясна неква наредена колица с не знам си ква музика, летни джанси, бед луук, гууд луук, крила и анти крила ... патладжан миталик и так дале - та да го плясна тва нещо на оживено местенце без аларма и застраховка, само намацано с некви треви - па чекайте да си я намера после
- айде нема и нужда

... ся верно, че сме уж свободна страна и разни хора - разни идеали ... и секи има право да вярва в квот си иска ... и прочее клиширани блаблата - ама пичови тва за мен са пълни глупусти

... се едно аз да плясна неква наредена колица с не знам си ква музика, летни джанси, бед луук, гууд луук, крила и анти крила ... патладжан миталик и так дале - та да го плясна тва нещо на оживено местенце без аларма и застраховка, само намацано с некви треви - па чекайте да си я намера после

- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoCL написа:стига бре пък и ти!
ваското1 засaди вече лехичките с копър и изхвърли всички аларми... та който иска при него за копър![]()
мучо мучо сега си представям как ваското гони и нищо неподозиращи варани по цял ден
мани ги вараните - те не се зор, виж проблемация има с костенурката

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”