Здравейте колеги! Искам да попитам,този въздушен филтър на снимката, защо има този белият елемент?Аз предполагам, че е за по-добро филтриране, но не съм сигурен.И още нещо-това може ли да се пере и да се ползва пак?Под него филтъра е като нов. Иначе сега съм с филтър без белия елемент-нямам проблем с него!Просто ми е интересно.Благодаря предварително на всички!Успех.
За автомобили, дето се ползват в запрашена среда е това. Реално има дунапренче отгоре, иначе филтърната хартия е същата. С две думи, за нормална среда, все тая.
А това дунапренче отгоре, пере ли се?Или се изхвърля!Ако се пере, явно има някакъв живот.И предполагам, мога да изхвърля дунапренчето и после да ползвам филтъра без него?Питам, не че не купувам всеки път нов филтър...но!
Виж сега колега, щом е чист отдолу, махай дунапрена, ползвай си го филтъра още 10 хиляди. Ако ти тежи на бюджета, прати едно ЛС, ще ти дам един булстат да ползваш отстъпка в Аутокели, филтрите на старлайн са без пари и са хубави, след отстъпката ще си още по на далавера. Като за твоята кола излиза 11 12 лв. някъде.
Колега powerade,както съм писал по-горе - просто ми е интересно,затова питам! Благодаря ти за вниманието, но не съм толкова стиснат, както си мислиш!Не знаех, защо е този дунапрен!Нали затова е форума.