След смяна на изпуснали задни амортисьори + тампони и прашници се получи една ужасна возия на автомобила, най-много се усеща на легнали полицаи, на дупки не чак толкова. Имам чувството, че съм сложил две прави тръби за амортисьори, тъй като при преминаване през изкуствени неравности не се усеща никакъв момент на мекост, директно сякаш получавам удар в кръста. Новите амортисьори са Закс, 310 715, доколкото проверих модела това са газови амортисьори. Четох доста по темата и поне доколкото съм запознат марката е от хубавите. Пари не са жалени за подмяната, но изобщо не очаквах такъв ефект. Още повече, че като цяло нямах оплаквания от старите, освен че имаше едно леко скърцане при преминаване през изкуствени неравности. Возията обаче беше коренно различна и за такова малко купе като цяло бих казал, че беше много добра. Лошото е, че в момента съм с 16-ки гуми и джанти, а след няколко дни ще слагам летните - 18-ки и работата ще стане още по-тежка. Та въпроса ми е какви са вариантите в случая? Възможно ли е да им трябва време малко да се разработят и след някакви километри нещата да си дойдат на мястото? Какво може да се направи, за да се подобри комфорта, помагайте...