А,за навигацията веднага се усетих,но мислех,че утре ще се появи рецензент с нов филм
Смених В4 с В5,5
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
руски .pdf файл, 1,2 МБ - разликите Б5 <-> Б5.5
английсkи .zip файл, описание на модела и конструкции
дотук бяха за Б5.5; следват за Б5 (повече е инфото, а разликата не е кой-знае каква)
руски .zip файл, 114 МБ упътването за Б5 (имам го на хартия на фламандски, и 55 МБ .zip файл на руски за Б5.5)
руска сервизна книжка, .zip, 18 МБ
английски - техническо обслужване, 198 стр., .pdf
английски .zip файл, описание на конструкцията и модела
Това е за колата като цяло - ако кажеш какъв е двигателя, за него също ще има.
Отделно в Пловдив съм оставил един диск на radotom - там ги има повечето неща, плюс бонус други (не само за Б5). А ако ми пратиш на лични VIN-а (това WVWZZZ...), ще те затрупам (пак на лични) с конкретна информация за твоята кола.
Взе ли си отпуска до края на седмицата ?
английсkи .zip файл, описание на модела и конструкции
дотук бяха за Б5.5; следват за Б5 (повече е инфото, а разликата не е кой-знае каква)
руски .zip файл, 114 МБ упътването за Б5 (имам го на хартия на фламандски, и 55 МБ .zip файл на руски за Б5.5)
руска сервизна книжка, .zip, 18 МБ
английски - техническо обслужване, 198 стр., .pdf
английски .zip файл, описание на конструкцията и модела
Това е за колата като цяло - ако кажеш какъв е двигателя, за него също ще има.
Отделно в Пловдив съм оставил един диск на radotom - там ги има повечето неща, плюс бонус други (не само за Б5). А ако ми пратиш на лични VIN-а (това WVWZZZ...), ще те затрупам (пак на лични) с конкретна информация за твоята кола.
Взе ли си отпуска до края на седмицата ?

- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
gr_kanev написа:Отделно в Пловдив съм оставил един диск на radotom - там ги има повечето неща, плюс бонус други (не само за Б5).
Тогава, когато вяхме знамето (Григор знае кое!
- radotom
- Модератор

passo2259 написа:Благодаря за отговора
Хихихи.. моля! Няма защо, но ведналга съм готов да издам колегата, у когото е диска
Що се отнася до таблото, ако беше мое бих го разхвърлял още много отдавна, но когато е чуждо и на чужда кола ->страх ще ме е!
Все пак, ако го прежалиш, свиркай. Няма да ми е за първи път да отварям подобно нещо и ако не е изгърмяла електрониката а само се губят контакти по дисплея... все ще успеем да му видим сметката, мисля!
Само дето твоето доста трудно се сваля като чета по другите теми
- radotom
- Модератор

Всеки четвъртък се събираме на паркинга до Спортния диспансер и до стадион "Пловдив" до Гребната.
Ето темата в "Организационен"
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
А за КАТ трябва да кажат разбирачите. Аз знам само за срок в данъчното.
Ето темата в "Организационен"
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
А за КАТ трябва да кажат разбирачите. Аз знам само за срок в данъчното.
Slartie написа:Аз имах проблем с СД-то, свиреше ми САМО оригинали дискове. Диск под 15лв не го приемаше..ама му пъхнах едно почищващо СД и сега чете всичко! Казвам ти го, защото можеш да имаш подобен проблем..
Моето CD също свири само оригинални дискове.
След като видях твоя пост реших и аз да пусна почистващ диск, но ефект нямаше. Не ще да свири писани дискове. Не мислиш ли, че може да има някаква заводска блокировка да не свири неоригинални дискове.
-
kekata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а защо да е 14 дни за регистрация? нали сега сме в ЕС? не е ли все едно дали ще се регистрира или не? някой има ли прясна информация по случая? или линк към актуална такава?
намерих някакъв източник, ето:
http://forum.mitnica.com/viewtopic.php?t=1034
намерих някакъв източник, ето:
http://forum.mitnica.com/viewtopic.php?t=1034
- passo2259
- Автомобил:
- Двигател:
В България винаги има някакви срокове.Сигурно целта е да има някаква събираемост на приходите в държавата.Аз,да си призная,ходих веднъж в КАТ,но опашката ме отритна и като си представих,че ще трябва да чакам цял ден си тръгнах.Колата съм я купил от човек.Имам си пловдивски номера,каско,пълно каско,пътен данък,винетка и преглед,какво още ще ми поискат.Сега я карам с договор за покупко-продажба,ако ме спрат просто не показвам договора.Минава ли така